koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Hulladékszállítási díj befizetéséről Nyomtat Email
2013. április 04., csütörtök 20:15

Hulladékszállítási díj befizetéséről

Sajnálattal tudatjuk a Tisztelt Lakossággal, hogy a rossz idő miatt a Dabas-Gyóni városrészben az Önkormányzat díjbeszedője néhány utcába nem jutott el!

Így felhívjuk figyelmüket, hogy aki bármilyen okból nem tudta befizetni a 2013. január-február havi hulladékszállítási díjat, vagy aki nem találkozott a díjbeszedővel, az pótlékmentesen 2013. április 12-én 12,00 óráig befizetheti a Remondis Kft. irodájában.

Az iroda 2013. április 8-tól 12-ig folyamatosan nyitva tart

azaz            hétfő – csütörtök             8,00-16,00-ig
                   Péntek                             8,00-12,00-ig.

Aki 2013. április 12-én 12,00 óráig nem teljesíti a befizetést, annak a Kft. felszólítást és csekket küld, ekkor már hátralékkezelési költséggel terhelten.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy aki nem tudta a befizetését a díjbeszedőnél teljesíteni, az a megadott időpontig szíveskedjen a Remondis Kft. ügyfélszolgálatánál a január- február havi díjak rendezését teljesíteni.

Megértésüket köszönjük!

                                                                                               Polgármesteri Hivatal