koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Fogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében Nyomtat Email
2014. május 12., hétfő 19:00

Fogyasztóvédelmi panasziroda  Pest MegyébenFogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest Megyében.

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

A Pest Megyei Békéltető Testület a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény alapján jött létre, 1998-ban elsőként alakult meg az országban. A fogyasztói jogviták békéltető testületi eljárásban történő rendezése a több, mint tíz éves működésének tartama alatt intézménnyé vált.

A kiszolgáltatottságot tapasztaló fogyasztók egyre nagyobb számban igénylik és igénybe is veszik a Nemzetgazdasági Minisztérium közreműködésével az állami költségvetésből támogatott fogyasztóvédelmi szolgáltatást.

A Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő független testület illetékességi területe Pest megyére terjed ki.

A testület honlapján (www.panaszrendezes.hu), a Panaszküldés menüpont alatt bármely fogyasztó az interneten keresztül néhány perc leforgása alatt elküldheti  panaszát, kérdését, amennyiben magától nem tudott megállapodásra jutni egy kereskedővel, szolgáltatóval szembeni fogyasztói jogvitában.

Pest Megyei Békéltető Testület
Fogyasztóvédelmi panasziroda  Pest Megyében Fogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében