koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Agrárgazdasági bizottság Dabason Nyomtat Email
2014. május 12., hétfő 20:10

Agrárgazdasági bizottság DabasonMegalakult Dabason a Nemzeti Agrárkamara helyi Területi Agrárgazdasági Bizottsága (TAB). Az alakulóülésen megjelent kamarai tagok a bizottságba beválasztották Bartuszek Jánost, Borbély Józsefet, Buzek Józsefet, Horváth Istvánt, Majoros Katalint, Valentyik Ferencet, a VITAFORT Zrt.-t (képviseli: Tóth Péter) és a bizottság elnökévé Zlinszky Ferencet.

A Bizottság megtartotta első ülését és saját feladataként mindenekelőtt a helyben lakó, dolgozó kamarai tagok érdekképviseletét és lehetőség szerint minél jobb tájékoztatását jelölte meg. Ezért létrehoztunk egy e-mail címet, melyen a bizottság elérhető: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. .

Kérjük és várjuk, hogy minél több kamarai tag jelentkezzen be ezen a címen, ill. kérdéseiket, észrevételeiket mindenekelőtt ide küldjék el. A beérkező levelekből tudunk olyan címlistát összeállítani, amely alapján később kapcsolatot tudunk tartani a tagokkal.

Azok, akik nem rendelkeznek e-maillel, levélben a TAB, 2373 Dabas-Gyón, Kossuth Lajos u. 87. címen érhetik el a bizottságot.

Z. F.