koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Javaslatkérés Nyomtat Email
2017. november 13., hétfő 22:40

JavaslatkérésFelhívás Dabas Város Önkormányzata által adományozandó sporttal kapcsolatos díjakra vonatkozó javaslattételi lehetőségről.

Dabas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete minden év végén adja át a  „Dabas Város Sportjáért” és kategóriánként az „Év Sportolója” díjakat.

A rendelet értelmében a „Dabas Város Sportjáért” díj annak a személynek vagy egyesületnek, társadalmi szervezetnek adományozható, aki a város érdekében kiemelkedő sportmunkát végzett, és kimagasló teljesítménye mellett magatartásával is példát mutatott. A „Dabas Város Sportjáért” díjból évente egy adományozható, a díj odaítélésről az Emberi Erőforrás  Bizottság javaslatára a Képviselő-testület dönt.

A kitüntetés adható:
  • több éves kiváló sportolói munka, sportvezetői tevékenység, edzői munka elismeréseként;
  • országos versenyeken elért I-III. helyezésért;
  • nemzetközi versenyeken való jó szereplésért;
  • kiemelkedő szponzori tevékenységért
Az „Év Sportolója” díjból évente sportáganként és nemenként egy-egy adományozható, a díj odaítéléséről az Emberi Erőforrás Bizottság határoz. E kitüntetés keretében lehetőség van az év csapata és az év edzője díjak odaítélésre is.  Az Év Sportolója Díjra a helyi önkormányzati képviselők mellett javaslatot tehetnek egyesületek, szakosztályok nevelési-oktatási intézmények, az általában javasolt kategóriák (sportágak) táblázata mellékelve.

A díjra azt a sportolót (személyt) lehet javasolni, aki országos szintű versenyen eredményesen szerepelt.

Az Emberi Erőforrás Bizottság nevében tisztelettel kérem Önt, hogy tegye meg a mellékelt adatlapokon javaslatát a „Dabas Város Sportjáért” díjra és az „Év Sportolója” díjra kategóriánként (sportágaként). A javaslatot legkésőbb 2017. november 20-ig szíveskedjen az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címre vagy a Polgármesteri Hivatalba (a I. emelet, 107-es szoba) eljuttatni.

Letölthető felhívás és adatlapok.: ADATLAP Év Sportolója Díjra