koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Kedves Jubiláló Házaspár! Nyomtat Email
2017. november 24., péntek 10:00

Kedves Jubiláló Házaspár! Dabas Város Önkormányzata november 24-én, pénteken 16.00 órakor tartja az 50–55–60–65 éves házassági évfordulósok köszöntését a Sári Zarándok- és Kulturális Központban (Mánteleki út 7.).

Ebből az alkalomból Önök megerősíthetik több évtizedes házassági esküjüket Dabas város anyakönyvvezetője előtt. Remélem, hogy kísérő családtagjaiknak is örök emlék marad ez a szép és meghitt ceremónia.

Süteménnyel, üdítővel és meleg, szeretetteljes fogadtatással várjuk a kedves meghívottainkat és a családtagokat rendezvényünkre, ahol az ünnepélyes pillanatok után fellépőink szórakoztatják Önöket. Idén Kovács Nóri énekesnő, a Tilinkó Néptánccsoport és a Rozmaring Hagyományőrző Népdalkör gondoskodik a jó hangulatról. Legfontosabb döntésének felidézése sok erőt adjon házasságuk jövendő időszakára is.

Jó egészséget és még sok áldott, boldog együtt eltöltött évet kívánok Önöknek!

Kőszegi Zoltán
polgármester