koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Hulladéknaptár 2017 Nyomtat Email
2017. január 09., hétfő 21:20

Hulladéknaptár 2017Az alábbiakban az NHSZ Dabas Kft. és NHSZ OKÖT Nonprofit Kft. 2017. évi Hulladéknaptára tekinthető meg, illetve tölthető le, amely tartalmazza a szelektív hulladékok ürítési időpontja mellett az ünnepnapok (munkaszüneti napok) miatti szolgáltatás szünetelését és annak pótlására a többlethulladék elszállításának napját, valamint a fenyőfák elszállításának időpontját is!

A szolgáltató kéri, hogy a gyűjtési napokon a hulladék közterületre történő kihelyezése a kellemetlenségek elkerülése végett reggel 7 órára történjen meg.


Amennyiben a sárga fedelű edény – melyben csak az azon feltüntetett anyagok helyezhetőek el – a két ürítés között kevésnek bizonyul, akkor bármilyen átlátszó zsákban kihelyezhető mellé a többletmennyiség.

Egyéb információkkal kapcsolatosan a www.nhszokot.hu oldalon folyamatosan tájékozódhatnak az érdeklődők.

Letölthető naptár:


Hulladéknaptár 2017 Hulladéknaptár 2017