koszonto

Mráz István PDF Nyomtat Email
Kitüntetett munkásságának rövid ismertetése.

2016. évben az év vállalkozója egyéni vállalkozó kategóriában Mráz István.

Mráz István tősgyökeres sári családban született, itt végezete általános iskolai tanulmányait, majd a budapesti Kolos Richárd Finommechanikai és Műszeripari Szakközép Iskolában érettségizett. 1979-től az Elektrofém Kisszövetkezet Ramovill szervizében helyezkedett el. Közel harminc éve, 1988-tól kisiparos, 1992-től pedig mint egyéni vállalkozó végzi tevékenységét.

Vállalkozása fő profilja a háztartási gépszerelés, amelyet nem csak városunkban, hanem annak vonzáskörzetében is végez Alsónémeditől Kunpeszérig, Bugyitól Hernádig. Mráz Istvánról elmondható, hogy bármilyen jellegű meghibásodással találkozik, legfőbb célja, hogy megjavítsa az akár évtizedes készüléket is. Akkurátus jelleme, precíz, alapos munkavégzése, megbízhatósága miatt bizalommal fordulnak hozzá partnerei.

Egyéni vállalkozói tevékenysége a dabasi emberek mindennapjait könnyíti, a vállalkozói szektorban töltött közel három évtizedes munkája példaértékű, azért is méltán kapja meg a képviselő-testület egyhangú döntése értelmében az év vállalkozója kitüntetést.

A díjátadásról készült fényképek megtekinthetőek képgalériánkban ide kattintva.