koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Pedagógusnap Nyomtat Email
2017. június 02., péntek 22:30

Pedagógusnap Az idei városi pedagógusnapnak a Sári Zarándok- és Kulturális Központ adott helyet. A rendezvényen mintegy 200 tanár, tanító, óvónő és technikai dolgozó jelent meg, de számos nyugalmazott pedagógus is elfogadta az önkormányzat meghívását.

A rendezvény elején a Szent János Katolikus Általános Iskola kórusa köszöntötte a vendégeket. Az igényes repertoár, a színvonalas előadás Kollár Lászlóné karvezető odaadó munkájának köszönhető. Kőszegi Zoltán polgármester ünnepi beszédében elismerte a városban folyó magas szintű oktató-nevelő munkát, amelyet a diákok kiváló eredményei bizonyítanak, és megköszönte a pedagógusok kitartását, türelmét, jövőt alakító szakértelmét.

A rendezvényen három nyugalmazott pedagógus vehette át gyémánt-, illetve aranydiplomáját, Horváth Sándorné és Szeltner Árpád 60, Kiss István pedig 50 éve szerzett tanári (tanítói) oklevelet az ország különböző felsőoktatási intézményeiben.

A Dabas Ifjúságáét Kászonyi Dániel-díjat idén Kollár Lászlóné, a Szent János Katolikus Általános Iskola tanára
érdemelte ki kiváló pedagógiai munkájáért.
A díjazott megköszönte kollégái, az iskola közössége és családja támogatását, amellyel hozzájárultak eredményei eléréséhez.

Kapui Ágota

Az eseményről készült képanyagok megtekinthetőek képgalériánkban ide kattintva.

Pedagógusnap Pedagógusnap


Pedagógusnap Pedagógusnap


Pedagógusnap Pedagógusnap


Pedagógusnap Pedagógusnap


Pedagógusnap Pedagógusnap