koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Semmelweis Nap 2017 Nyomtat Email
2017. július 09., vasárnap 17:30

Semmelweis Nap 2017 Dabas Város Önkormányzata június 30-án, pénteken 13.00 órakor tartotta Semmelweis-napi ünnepségét a Dr. Halász Géza Szakorvosi Rendelőintézet tetőtéri konferenciatermében.

A rendezvényt Klemencz Görgyné intézményvezető nyitotta meg, aki beszámolt az elmúlt időszak fejlesztéseiről és a jövőt érintő fontos tervekről, valamint megköszönte az egészségügyi dolgozók kitartó és áldozatos munkáját és a betegekhez való emberséges hozzáállását.

A jelenlévő orvosokat, egészségügyi dolgozókat Kőszegi Zoltán polgármester köszöntötte, aki beszélt arról, hogy a város vezetése számára a jövőben is stratégiai fontosságú szerepet tölt majd be településünk egészségügyének működtetése és fejlesztése, és ezt az elkövetkező időkben további pályázati források bevonásával is tervezik növelni. Ezt követően Dr. Tolnay Lajos szülész-nőgyógyász mondta el ünnepi beszédét.

Az eseményen átadásra került a Dabas Egészségügyéért Dr. Halász Géza-díj, amely elismerést az idei évben  Dabas Város Önkormányzata Dr. Juhász Sándorné Lakrovits Mártának adományozta.

Az ünnepi műsorban a Divertimento vonósnégyes működött közre.

Az ünnepségről készült képanyagok megtekinthetőek képgalériánkban ide kattintva.

Semmelweis Nap 2017 Semmelweis Nap 2017


Semmelweis Nap 2017 Semmelweis Nap 2017


Semmelweis Nap 2017 Semmelweis Nap 2017


Semmelweis Nap 2017 Semmelweis Nap 2017


Semmelweis Nap 2017 Semmelweis Nap 2017


Semmelweis Nap 2017 Semmelweis Nap 2017