koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Szőlősi műfüves pálya avatója Nyomtat Email
2017. július 17., hétfő 21:30

Szőlősi Műfüves pálya avatója Július 1-jén tartották a Dabasi-szőlősi új műfüves kisméretű focipálya avatóját. Ebből az alkalomból a Szőlősi Közösségi Ház, a Bátki János Nyugdíjasklub és a Szőlőkert Óvoda családi sportnapot szervezett a településrész központjában.

Az MLSZ pályaépítési programjának 33. ütemében megvalósult létesítmény az önkormányzat támogatásával, pályázati forrásból épült meg idén tavasszal. A pályát Pánczél Károly országgyűlési képviselő, Kőszegi Zoltán polgármester és Feldman László a településrész képviselője adta át.

A délután folyamán az FC Dabas SE utánpótlás korú csapatai, valamint a helybeli felnőtt focisták is birtokba vették a pályát, egy-egy barátságos mérkőzés erejéig. Valamint a családosoknak szervezett játékos ügyességi vetélkedők résztvevőinek is szurkolhattunk.

A sportnapra sokan, mintegy 250 fő látogatott ki, gokartoztak, hagyományőrző népi játékokkal játszottak, kézműves foglalkozásokon, arcfestésen vettek részt, kisvasutaztak, lovas kocsikáztak és nem utolsó sorban fociztak is.

Köszönet a szervezésben és a lebonyolításban közreműködőknek.

.          A DABAS Televízió felvétele


Az átadóról készült képanyagok megtekinthetőek képgalériánkban ide kattintva.

Szőlősi Műfüves pálya avatója Szőlősi műfüves pálya avatója


Szőlősi műfüves pálya avatója Szőlősi műfüves pálya avatója


Szőlősi műfüves pálya avatója Szőlősi műfüves pálya avatója


Szőlősi műfüves pálya avatója Szőlősi műfüves pálya avatója


Szőlősi műfüves pálya avatója Szőlősi műfüves pálya avatója