koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Gumikerekes városnéző kisvonat Nyomtat Email
A megjelenésében is attraktív, idegenforgalmi látványosságnak is számító városnéző kisvonatot Dabas Város Önkormányzata 2009 március 15-én helyezte üzembe, mely vonzza a kikapcsolódásra, pihenésre és ismeretszerzésre vágyókat.

A városi emberek és az ide látogatók közelebbről ismerhetik meg a város szépségeit és nevezetességeit.

Ez a kisvonat egy mozdonyból és 2 kocsiból áll. 56 utas szállítására alkalmas. Kihangosítással rendelkezik, ezáltal ideális idegenvezetésre, zenés felvonulásokra. Az ablakokra felhelyezett zárófólia (plexi üveg) hűvösebb, esős, szeles időben is lehetővé teszi a zavartalan utazást. A kisvonat időszakosan közlekedik március 15- és szeptember 15 között. A városi kisvonat megrendelések és bérlések alkalmával, a megrendelt program alapján közlekedik. Különféle célokra vehető igénybe, mint például: esküvőre, iskolai, céges rendezvényekre, csapatépítő tréningekre, ballagásokra, fesztiválokra, családi programokra városnézésre stb.


Bérlések alkalmával a bérleti díj: 7.875,-Ft+Áfa/óra (br. 10.000,-Ft)


A bérlés időtartamának meghatározásához a jármű garázsból való kiállásától, a garázsba történő visszaérkezéséig eltelt időt kell figyelembe venni. A viteldíjak az ÁFÁ-t és az utasbiztosítást tartalmazzák.

Megrendelhető a +36 20 370 7803-as telefonszámon.

Az Önkormányzat által szervezett rendezvények és Nemzeti ünnepek esetén a használat ingyenes.

A jármű menetrendjének változtatási jogát fenntartjuk.
További információ: +36 20 370 7803

Dabas Város Önkormányzati Rendelete a gumikerekes kisvonat  működéséről és térítési díjairól: 18/2009. (III.26.) számú rendelet


Dabas Város Polgármesteri Hivatala


Gumikerekes városnéző kisvonat Gumikerekes városnéző kisvonat
Gumikerekes városnéző kisvonat Gumikerekes városnéző kisvonat


Gumikerekes városnéző kisvonat Gumikerekes városnéző kisvonat