koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

A Dabasi Újság decemberi számának lapzártája Nyomtat Email
2017. november 20., hétfő 21:30

A Dabasi Újság lapzártájaA Dabasi Újság decemberi számának lapzártáját a decemberi rendezvények meghirdetése érdekében hamarabb, tehát november 27-én, hétfőn tartjuk.

Kérem szíves megértésüket, és várom a közlésre szánt anyagokat a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , vagy a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címre.

Kapui Ágota
főszerkesztő

 
B. Szabó Gyula és Nagy Ferenc műkedvelő alkotók kiállítása Nyomtat Email
2017. november 18., szombat 21:20

B. Szabó Gyula és Nagy Ferenc műkedvelő alkotók kiállításaA dabasi Kossuth Művelődési Központ és a Galéria Alapítvány tisztelettel meghívja Önt, családját, barátait B. Szabó Gyula és Nagy Ferenc műkedvelő alkotók kiállításának megnyitójára.

Időpont: 2017. november 24.
(péntek), 17 óra

Helyszín: Kossuth Ház Galéria és Kerekes László Alkotóház
(Dabas, Kossuth László u. 19.)
A kiállítást megnyitja: Dr. Kemény Zoltán
Közreműködnek:
Mátyus- Sárközi Duó

Bővebben...
 
Új körzettel bővült a háziorvosi ellátás Nyomtat Email
2017. november 16., csütörtök 20:55

Új körzettel bővült a háziorvosi ellátásEzúton szeretnénk tájékoztatni a tisztelt lakosságot, hogy Dabas Város Önkormányzata Képviselő-testületének 39/2017 (IX.22.) önkormányzati rendelete szerint megalakult a 6. sz. háziorvosi körzet, amelynek székhelye a Központi Orvosi Ügyelet épületében, a Bartók Béla út 59/a szám alatt, illetve a Tinódi utca 1. szám alatt található.

A háziorvosi feladatokat november 2-ától Dr Tar Erika látja el az alábbi rendelési időben:

Bővebben...
 
Tisztelt Dabasi Lakosság! Nyomtat Email
2017. november 15., szerda 19:35

Tisztelt Dabasi Lakosság! A Központi Statisztikai Hivatal Dabas település egy részén  kötelező  adatszolgáltatáson alapuló  mezőgazdasági adatfelvételt hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint. Az összeírók november 22-e és december 15-e között keresik fel háztartásokat.

A felvételek Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma és neve:
2219 Egyéni gazdaságok decemberi összeírása, 2017

Bővebben...
 
Étlapok Nyomtat Email
2017. november 15., szerda 19:10

„Új közétkeztetés”  : Havi étlapHonlapunkon elérhető Dabas Város „Új közétkeztetés” szolgáltatásának (2017. november 20 - november 24.  heti) FELNŐTT  ételkínálata.

Az étlapok részletes adatai megtekinthetőek IDE KATTINTVA.

 
Szociális Munka Napja a Kossuth Kulturális Központban Nyomtat Email
2017. november 14., kedd 20:20

Szociális Munka Napja a Kossuth Kulturális Központban Dabas Város Önkormányzata idén is köszöntötte a szociális szférában dolgozókat, az idősotthonok munkaközösségeit, a fogyatékkal élők gondozóit, a védőnőket és a vöröskereszt munkatársait, valamint a szakma eddigi kitüntetettjeit és a karitatív jellegű tevékenységet végző csoportokat.

Az idei rendezvénynek november 9-én, csütörtökön a Kossuth Kulturális Központ adott helyet, ahol mintegy 60 meghívott jelent meg. Kőszegi Zoltán polgármester köszöntőjét követően átadták a Rászorultakért és Elesettekért díjat, amelye idén az Átrium Idősek Otthona munkaközössége érdemelt ki az idősgondozásban végzett áldozatos munkájáért.

Bővebben...
 
Javaslatkérés Nyomtat Email
2017. november 13., hétfő 22:40

JavaslatkérésFelhívás Dabas Város Önkormányzata által adományozandó sporttal kapcsolatos díjakra vonatkozó javaslattételi lehetőségről.

Dabas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete minden év végén adja át a  „Dabas Város Sportjáért” és kategóriánként az „Év Sportolója” díjakat.

A rendelet értelmében a „Dabas Város Sportjáért” díj annak a személynek vagy egyesületnek, társadalmi szervezetnek adományozható, aki a város érdekében kiemelkedő sportmunkát végzett, és kimagasló teljesítménye mellett magatartásával is példát mutatott. A „Dabas Város Sportjáért” díjból évente egy adományozható, a díj odaítélésről az Emberi Erőforrás  Bizottság javaslatára a Képviselő-testület dönt.

Bővebben...
 
LEADER pályázatok Nyomtat Email
2017. november 13., hétfő 22:00

LEADER pályázatokTisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy megjelent a Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület illetékességi területén pályázható mikrovállalkozások fejlesztésének támogatása, versenyképes turisztikai kínálat megteremtésének támogatása, valamint az élhető terek és innovatív közösségi terek kialakításának támogatása jogcím.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL