koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook Piaccsarnok"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Jótékonysági est a szőlősi óvodában Nyomtat Email
2010. február 15., hétfő 02:00
Jótékonysági est a szőlősi óvodábanA 10 éves Dabasi-Szőlősi Óvoda Jótékonysági Estet rendez a Szőlőkert Óvoda épületében 2010. március 13-án 19 órai kezdettel. Az óvoda szülői közössége és nevelőtestülete Szeretettel várja az érdeklődőket és minden támogatást köszönettel fogadnak!
További részletek a programról ide kattintva.
 
Okmányirodai tájékoztató Nyomtat Email
2010. február 12., péntek 02:00

Okmányirodai  tájékoztató az egyéni vállalkozásokkal kapcsolatban2010. január 1-től az egyéni vállalkozói tevékenység megkezdése már csak bejelentés-köteles tevékenység, és valamennyi, a vállalkozással kapcsolatos bejelentés elektronikusan intézhető. A bejelentést az ügyfélkapun keresztül a www.magyarorszag.hu oldalon, az e célra rendszeresített elektronikus űrlapon kell megtenni. Szintén ügyfélkapun keresztül lehet az esetleges változásokat bejelenteni, illetve szüneteltetni vagy megszüntetni az egyéni vállalkozást.

További részletes információk az Okmányiroda oldalain olvasható : IDE KATTINTVA.
 
Rendőrségi felhívás Nyomtat Email
2010. február 09., kedd 02:00

Rendőrségi felhívásTekintettel arra, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság illetékességi területén az utóbbi időben megsokasodtak az olyan jellegű bűncselekmények, melyeket idős személyek sérelmére követtek el, - kihasználva tájékozatlanságukat, kiszolgáltatottságukat és idős korukat – a Rendőrkapitányság az alábbi felhívást teszi közzé az időskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények megelőzésére.

Bővebben...
 
Sportegyesületek adatszolgáltatása Nyomtat Email
2010. február 05., péntek 02:00

Sportegyesületek adatszolgáltatásaDABAS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK  Ifjúsági-, Sport és Idegenforgalmi Bizottsága által rendszeresített nyomtatványok a sportegyesületek részére 2010 évre adatszolgáltatás céljából.

Az adatlapok  leadási határideje: 2010. február  27.

Figyelem: Önkormányzati támogatásban csak azok az egyesületek részesülhetnek 2010-ben, amelyek a kitöltött adatlapokat a megadott határidőre visszajuttatják címünkre. (2370) Dabas Szt. István tér 1/b.)

Bővebben...
 
Uniós pénzből újul meg a város Nyomtat Email
2010. január 24., vasárnap 02:00
Uniós pénzből újul meg a városTöbb mint kilencszázharminc millió forint európai uniós támogatást nyert el a dabasi Önkormányzat a Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanácstól – jelentette be Steiner Pál, a KMRFT elnöke.

A városközpont rehabilitációjára összesen 1231 millió Ft-ot költenek, amelynek majd' hetvenhat százaléka az uniós támogatás. A támogatott építkezések közé tartozik a Szent István tér és környezete városképi megújítása, a Bíróság, a Földhivatal, a gimnázium és a Kossuth Lajos Általános Iskola homlokzatának felújítása és ez utóbbi tetőterének beépítése is. Felújítják az Úri Kaszinó tetőszerkezetét, a Bartók Béla úti járdát és jelentős összeget költenek a Piaccsarnok építésére is.
Bővebben...
 
Jogszabályváltozások az adózásban Nyomtat Email
2010. január 12., kedd 02:00
A Polgármesteri Hivatal felhívja a Tisztelt Adózói figyelmét, hogy az iparűzési, valamint a gépjármű adóban 2010. évben változások történtek, melyekről a mellékelt dokumentumokban tájékozódhatnak.
Iparüzési adó változások megtekintése.
Gépjárműadó változások megtekintése.
 
Halász Géza és Kossuth László Nyomtat Email
2010. január 08., péntek 02:00
A Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság az 54/2009. számú határozatával Halász Géza (1816-1888, orvos, országgyűlési képviselő, MTA tag) és Kossuth László (1763-1839, Kossuth Lajos édesapja) jeles személyiségének sírját a Nemzeti Sírkert részévé nyilvánította.


 
A környezetvédelmi felügyelőség közleménye Nyomtat Email
2009. június 18., csütörtök 12:18

A Közép-Duna-Völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség közleményt adott ki, melyben tájékoztatja az érintetteket, hogy az Ereco Zrt. a környezeti hatásvizsgálati és egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló korm. rendelet szerinti előzetes vizsgálati dokumentációt nyújtott be a Felügyelőségre.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL