koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Magyar Zarándokút Egyesület Dabason Nyomtat Email
2010. június 09., szerda 00:00

Magyar Zarándokút Egyesület Dabason

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a Magyar Zarándokút Egyesület dabasi szervezetének alakuló találkozójára. Helyszín: Sári Közösségi Ház (2371 Dabas, Szent János 122.) Időpont: 2010. június 11. 18.00 óra
Az egyesületet és tevékenységét bemutatja: Rumi Imre egyesületi elnök. Eddigi élményeiről beszámol az El Camino-i zarándoklatról szóló könyv szerzője: Baán Csaba grafikus-dekoratőr. Invitálunk egyben minden érdeklődőt a június 12-i Dabas–Ráckeve közötti (36 km-es) zarándoklatra. Indulás a sári templomtól 2010. június 12-én 8.30 órakor

A program ismertetőanyaga ide kattintva olvasható.
 
Városunkban is gondot okozott a sok lehullott csapadék Nyomtat Email
2010. június 09., szerda 00:00
Városunkban is gondot okozott a sok lehullott csapadékA múlt hét folyamán városunkban is gondot okozott a sok lehullott csapadék. A kialakult helyzetre tekintettel Kőszegi Zoltán Dabas város polgármestere a helyi Védelmi Bizottság elnökeként másodfokú védelmi készültséget rendelt el a város teljes belterületén.

A városban történt eseményekről, a szükséges intézkedésekről és a városi összefogásról készült  két videoanyagot tekinthetik meg a Bővebben... szövegre kattintva.
Bővebben...
 
Országzászló-avató ünnepség Nyomtat Email
2010. június 06., vasárnap 02:02

Országzászló-avató ünnepség

A TRIANONI DÖNTÉS 90. évfordulója alkalmából megrendezett rendezvénysorozat részeként 2010. június 4-én, pénteken 16.40 órakor   került sor Dabas-Sári településrészen az Országzászló-avató ünnepségre. Az ünnepi rendezvényen Szandhofer János alpolgármester mondott köszöntőbeszédet, majd dr. Zlinszky János, Dabas város díszpolgára mondta el ünnepi  szónoklatát.
Bővebben...
 
Interjúk dabasi vállalkozókkal Nyomtat Email
2010. június 06., vasárnap 02:00

Interjúk dabasi vállalkozókkalDabasi vállalkozók menüpontunk alatt  Gogolák Mária- Virág Mindenkinek Kft. vezetőjével készült beszélgetésünket olvashatják  ide kattintva.

 
Meghívó Nyomtat Email
2010. június 03., csütörtök 02:24

Meghívó

Dabas Város Önkormányzata nevében szeretettel meghívom Önt a TRIANONI DÖNTÉS 90.évfordulója alkalmából megrendezendő rendezvénysorozatunkra,  amelyre 2010. június 4-én, pénteken kerül sor.

Kőszegi Zoltán
 Polgármester

A meghívó anyaga ide kattintva olvasható.
 
Csati Sportnap Nyomtat Email
2010. június 02., szerda 02:00

Csati Sportnap

2010. június 6. (vasárnap) hétvégi szabadidős és sportnap megrendezésére kerül sor a sári csatornaparton. A programok közt szerepel túra-kajak-kenu verseny, vakeboard és vízisí, röplabda, kispályásfoci, minifoci, gyorstollas, főzőverseny. A szervezők várnak minden kedves érdeklődőt és sportos családot!

A program ismertetőanyaga ide kattintva olvasható. 
Babaház Családi Napközi és Védőnői Ellátás épületének átadása Nyomtat Email
2010. június 01., kedd 02:00

Babaház Családi Napközi és Védőnői Ellátás épületének átadása

Május 28-án, pénteken került sor  Dabas Város Önkormányzata és a Társult Önkormányzatok ,,Együtt" Segítőszolgálata Társulás szervezésében a Babaház Családi Napközi és Védőnői Ellátás épületének ( Dabas-Gyón,  Luther u. 8.) ünnepélyes átadására.

 A kivitelezés a  "Családi napközi és nappali ellátás infrastrukturális fejlesztése Dabason" projekt részeként valósulhatott meg.  Képanyagok az ünnepélyes átadásról megtekinthetőek ide kattintva.
 
Pedagógusnap a Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolában Nyomtat Email
2010. május 31., hétfő 02:02

Pedagógusnap a Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolában

Dabas Város Önkormányzata május 28-án, pénteken köszöntötte a település pedagógusait a Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolában. A rendezvény az új TISZK  Szakképző Központ ünnepélyes átadásával kezdődött, majd az intézmény aulájában folytatódott.

Az iskola tanulói és tanárai közösen egy színvonalas ünnepi műsorral köszöntötték a város pedagógusait, majd Kőszegi Zoltán polgármester mondott ünnepi beszédet. Ezt követően a polgármester és Pásztor Gergely, az OKB elnöke átadta a Dabas Ifjúságáért Kászonyi Dániel-díjat három pedagógusnak.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL