koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Értesítés április hónap lő- és gyakorlótér elfoglaltságáról Nyomtat Email
2010. március 31., szerda 02:05

Értesítés április hónap lő- és gyakorlótér elfoglaltságárólÁprilis hónapban a tatárszentgyörgyi lőtéren  történő lövészeti feladatok miatt a Tatárszentgyörgy és Dabas közötti műút időszakosan lezárásra kerül.
A lőtéren való mozgás korlátozva lesz a katonai tevékenység miatt az alábbi napokon:

Bővebben...
 
Dabasi Újság Plusz Nyomtat Email
2010. március 31., szerda 02:00

Dabas Újság PluszTovábbi cikkek, írások, amelyek terjedelmi vagy időkorlátok miatt nem kerültek be az aktuális számba. Az írások megtekinthetőek IDE KATTINTVA.

 
Gordiusz Kupa 2010. teniszverseny Nyomtat Email
2010. március 30., kedd 02:00

Gordiusz Kupa 2010.Jó hangulatban, izgalmas mérkőzésekkel zajlott le 2010. március 27-28-án a Gordiusz Kupa 2010 elnevezésű férfi egyes teniszverseny.
A 17 nevezett résztvevő a torna első napján a csoportmérkőzéseket játszotta le, míg a másodikon kieséses rendszerben küzdöttek tovább. A kupát végül Kecskés Péter nyerte meg, a második Kiss Zoltánt, a harmadik Gondos Imrét és a negyedik Kőszegi Zoltánt is megelőzve.

További részletek IDE KATTINTVA.

 
Megkezdődnek a városban az útfelújítások Nyomtat Email
2010. március 29., hétfő 02:02

Megkezdődnek a városban az útfelújításokTájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy megkezdődnek a városban az útfelújítások. A kivitelezés várhatóan április hónapban kezdődik, a munkálatokkal járó kellemetlenségek miatt szíves megértésüket és türelmüket kérjük. 

Városüzemeltetési Osztály

A tájékoztató teljes anyaga megtekinthető IDE KATTINTVA.

 
Tájékoztató a temetkezés új rendjéről Nyomtat Email
2010. március 29., hétfő 02:00

Tájékoztató a temetkezés új rendjéről2010. április 1-jétől a dabasi köztemetők üzemeltetését a Daszofe Nonprofit Kft., az Önkormányzat tulajdonában lévő cég veszi át. Ez néhány változással jár az eddig megszokotthoz képest. A temetőinkben állandó nyolcórás gondnokot alkalmazunk, aki felügyel a temető rendjére, tisztaságára. A Kft. nyit egy központi irodát az önkormányzat épületében, a gimnáziummal szemben, a közjegyzői iroda mellett.

A tájékoztató teljes anyaga megtekinthető IDE KATTINTVA.

 
Pályázati felhívás Nyomtat Email
2010. március 28., vasárnap 03:00

Pályázati felhívásDabas Város Önkormányzatának Oktatási és Kulturális Bizottsága 22/2010. (III. 26.) sz. határozata alapján – együttműködve a Társult Önkormányzatok „Együtt” Segítőszolgálatával – pályázatot hirdet a gyermekek nyári napközbeni ellátásának (játszóházak) megszervezésére. A pályázat célja, hogy a gyermekek élményekben gazdagon és felügyelet mellett töltsék a nyári szünidőt.
A pályázati feltételekről bővebben IDE KATTINTVA olvashatnak.

 
Húsvétváró hétvégi programok Nyomtat Email
2010. március 26., péntek 02:04
Húsvétváró hétvégi programok Húsvéti készülődés: húsvéti cukrászati bemutató és origami kiállítás a Halász Móricz-kúriában. Részletek ide kattintva.

Húsvétváró délután: Kemencés húsvéti sütemények készítése, kosárfonás, kézműves technikák, állatsimogató a Sári Szlovák Udvarban. Részletek ide kattintva.
 
Meghívó egy különleges Tavaszi Vásárra! Nyomtat Email
2010. március 26., péntek 02:03
Meghívó egy különleges Tavaszi Vásárra! Az új otthon varázsa. A Witzing Tüzépker hufbau áruháza Dabason szeretettel meghívja Önt március 26-27-én egy különleges és rendhagyó Tavaszi Vásárra. Szakmai tanácsadások, termékbemutatók, látványos termék- és szerszámgéptesztelések, családi és gyermekprogramok  valamint március 27-én Grill Party!

További információ megtekinthető IDE KATTINTVA.
 
<< Első < Előző 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL