koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Dabast bemutató újságcikk Nyomtat Email
2010. február 15., hétfő 11:00
Dabast bemutató újságcikk a Mi Otthonunk című lapbanA Mi Otthonunk című lap március 4-én megjelenő számában 3 oldalas cikket olvashatnak Dabasról.
A Mi Otthonunk Magazin országosan és havonta megjelenő magazin és szakmai lap egyben. Az otthonteremtés folyamatát mutatja be az ingatlanvásárlástól, az építkezésen át a lakás, és a kert berendezéséig.

Az újság weboldala: www.amiotthonunk.hu
 
Jótékonysági est a szőlősi óvodában Nyomtat Email
2010. február 15., hétfő 02:00
Jótékonysági est a szőlősi óvodábanA 10 éves Dabasi-Szőlősi Óvoda Jótékonysági Estet rendez a Szőlőkert Óvoda épületében 2010. március 13-án 19 órai kezdettel. Az óvoda szülői közössége és nevelőtestülete Szeretettel várja az érdeklődőket és minden támogatást köszönettel fogadnak!
További részletek a programról ide kattintva.
 
Okmányirodai tájékoztató Nyomtat Email
2010. február 12., péntek 02:00

Okmányirodai  tájékoztató az egyéni vállalkozásokkal kapcsolatban2010. január 1-től az egyéni vállalkozói tevékenység megkezdése már csak bejelentés-köteles tevékenység, és valamennyi, a vállalkozással kapcsolatos bejelentés elektronikusan intézhető. A bejelentést az ügyfélkapun keresztül a www.magyarorszag.hu oldalon, az e célra rendszeresített elektronikus űrlapon kell megtenni. Szintén ügyfélkapun keresztül lehet az esetleges változásokat bejelenteni, illetve szüneteltetni vagy megszüntetni az egyéni vállalkozást.

További részletes információk az Okmányiroda oldalain olvasható : IDE KATTINTVA.
 
Rendőrségi felhívás Nyomtat Email
2010. február 09., kedd 02:00

Rendőrségi felhívásTekintettel arra, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság illetékességi területén az utóbbi időben megsokasodtak az olyan jellegű bűncselekmények, melyeket idős személyek sérelmére követtek el, - kihasználva tájékozatlanságukat, kiszolgáltatottságukat és idős korukat – a Rendőrkapitányság az alábbi felhívást teszi közzé az időskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények megelőzésére.

Bővebben...
 
Sportegyesületek adatszolgáltatása Nyomtat Email
2010. február 05., péntek 02:00

Sportegyesületek adatszolgáltatásaDABAS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK  Ifjúsági-, Sport és Idegenforgalmi Bizottsága által rendszeresített nyomtatványok a sportegyesületek részére 2010 évre adatszolgáltatás céljából.

Az adatlapok  leadási határideje: 2010. február  27.

Figyelem: Önkormányzati támogatásban csak azok az egyesületek részesülhetnek 2010-ben, amelyek a kitöltött adatlapokat a megadott határidőre visszajuttatják címünkre. (2370) Dabas Szt. István tér 1/b.)

Bővebben...
 
Uniós pénzből újul meg a város Nyomtat Email
2010. január 24., vasárnap 02:00
Uniós pénzből újul meg a városTöbb mint kilencszázharminc millió forint európai uniós támogatást nyert el a dabasi Önkormányzat a Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanácstól – jelentette be Steiner Pál, a KMRFT elnöke.

A városközpont rehabilitációjára összesen 1231 millió Ft-ot költenek, amelynek majd' hetvenhat százaléka az uniós támogatás. A támogatott építkezések közé tartozik a Szent István tér és környezete városképi megújítása, a Bíróság, a Földhivatal, a gimnázium és a Kossuth Lajos Általános Iskola homlokzatának felújítása és ez utóbbi tetőterének beépítése is. Felújítják az Úri Kaszinó tetőszerkezetét, a Bartók Béla úti járdát és jelentős összeget költenek a Piaccsarnok építésére is.
Bővebben...
 
Jogszabályváltozások az adózásban Nyomtat Email
2010. január 12., kedd 02:00
A Polgármesteri Hivatal felhívja a Tisztelt Adózói figyelmét, hogy az iparűzési, valamint a gépjármű adóban 2010. évben változások történtek, melyekről a mellékelt dokumentumokban tájékozódhatnak.
Iparüzési adó változások megtekintése.
Gépjárműadó változások megtekintése.
 
Halász Géza és Kossuth László Nyomtat Email
2010. január 08., péntek 02:00
A Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság az 54/2009. számú határozatával Halász Géza (1816-1888, orvos, országgyűlési képviselő, MTA tag) és Kossuth László (1763-1839, Kossuth Lajos édesapja) jeles személyiségének sírját a Nemzeti Sírkert részévé nyilvánította.


 
<< Első < Előző 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL