koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook Piaccsarnok"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Farsangi Táncház Nyomtat Email
2017. február 01., szerda 18:40

Farsangi Táncház A Kossuth Művelődési Központ február 10-én (pénteken), a Kultúrházak éjjel-nappal programjához csatlakozva, hagyományaihoz híven idén is megrendezi nagy sikerű farsangi mulatságát!

Élő zenés táncházzal, kézműves foglalkozással, egyéb szórakoztató programokkal, farsangi fánkkal, teával várnak mindenkit nagy szeretettel!
A Táncházat a Kéknefelejcs zenekar vezeti. A belépés ingyenes!

További programok a Kossuth Kulturális Központ weboldalán.

 
HIRDETMÉNY Nyomtat Email
2017. január 30., hétfő 15:48

HIRDETMÉNY AZ ERDŐNEK NEM MINŐSÜLŐ FÖLD KÉNYSZERHASZNOSÍTÓJAKÉNT TÖRTÉNŐ  KIJELÖLÉS IRÁNTI KÉRELEM BENYÚJTÁSÁRA

A mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló 2013. évi CXXII. törvényben (a továbbiakban Földforgalmi tv.) meghatározott szerzési feltételek, illetve korlátozások és tilalmak betartását a mezőgazdasági igazgatási szerv (a továbbiakban: járási hivatal) ellenőrzi és a Földforgalmi tv.-ben meghatározott feltételek fennállása esetén, végső szankcióként a föld kényszerhasznosításba adásáról intézkedik.

Bővebben...
 
Magyar Kultúra Napja és kiállítás megnyitó Nyomtat Email
2017. január 28., szombat 18:10

Magyar Kultúra Napja és kiállítás megnyitó A magyar kultúra napja alkalmából, a Gyóni Géza Emlékév idei első rendezvényeként képzőművészeti kiállítás nyílt a Kossuth Ház Galéria és Kerekes László Alkotóházban január 21-én, szombaton.

A tárlat anyagát a Zlinszky család bocsátotta az önkormányzat és a galéria rendelkezésére, amely Sternegg-Günther Ferenc hagyatékából származik. Az első világháború haditudósítói grafikákon, rézés linómetszeteken örökítették meg a hadak egy-egy életképét, a harcok helyszíneit, a csaták tragikus momentumait. Az értékes gyűjtemény olyan nagy neveket is magában foglal, mint Pór Bertalan vagy Bató János.

Bővebben...
 
Kutya hideg van a háziállatoknak is Nyomtat Email
2017. január 27., péntek 21:30

Kutya hideg van a háziállatoknak isAz extrém hideg az emberek mellett a szabadban tartott gazdasági állatokra és a házi kedvencekre is veszélyt jelenthet.

A nagy hidegben kint tartott kedvenceink számára feltétlenül biztosítsunk energiában dús eleséget és szélvédett helyet. Napközben többször ellenőrizzük az ivóvizes tálakat, a fagyott vizet ilyenkor langyosra kell cserélni. További hasznos tanácsokkal szolgál a témában Dr. Kiss Miklós főállatorvos az alábbi videoanyagban.

Bővebben...
 
Videogaléria: Újévi koncert Nyomtat Email
2017. január 25., szerda 21:40

Videogaléria: Újévi koncert Dabas Város Önkormányzata január 13-án tartotta hagyományos újévi koncertjét a Kossuth Kulturális Központ nagytermében.

Az eseményről készült felvételek megtekinthetőek videogalériánkban ide kattintva.

 
Idősek karácsonya Nyomtat Email
2017. január 23., hétfő 22:10

Idősek karácsonya December 12–15. között négy helyszínen köszöntötte a város szépkorú polgárait Dabas Város Önkormányzata. Sáriban, a Zarándok- és Kulturális Központ, Dabason, a Kossuth Kulturális Központ, Gyónon, a Gyóni Géza Általános Iskola és Dabasi-szőlőkben a Művelődési Ház adott otthont az ünnepségeknek. A rendezvény látogatottsága
minden helyszínen nagy volt, a karácsonyi műsoron kívül az időskorúak szerény vendéglátásban részesültek és ajándékot is vihettek haza.

Most az intézmények neveire kattintva megtekinthetik az ott készült fényképeket a képgalériánkban.

 
Újévi koncert Nyomtat Email
2017. január 20., péntek 21:50

Újévi koncert Dabas Város Önkormányzata január 13-án tartotta hagyományos újévi koncertjét a Kossuth Kulturális Központ nagytermében. A rendezvényen, a szokásoktól eltérően, idén díjátadásra is sor került. Kőszegi Zoltán polgármester újévi köszöntőjét követően a város vezetői két önkormányzati elismerést adtak át.

A Dabas Város Közbiztonságáért díjat Lagzi Zoltán polgárőr vehette át, majd a 2016-os év vállalkozói díjának átadása következett. Az év kisvállalkozója Mráz István lett, míg az év vállalkozásának a Trendcoop Kft.-t választotta a Képviselő-testület.

Bővebben...
 
Meghívó Nyomtat Email
2017. január 20., péntek 21:00

MEGHÍVÓ Dabas Város Önkormányzata, a Kossuth Művelődési Központ és a Galéria Alapítvány tisztelettel meghívja Önt, családját, barátait

Az emberi szolidaritás tanúi
- képzőművészek a nagy háborúról -
- Gyóni Géza Emlékév 2017 -

címmel, a Magyar Kultúra Napján, Gyóni Géza halálának 100. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő kiállítás megnyitójára.

Időpont: 2017. január 21.
(szombat}, 11 óra
Helyszín: Kossuth Ház Galéria és Kerekes László Alkotóház
(Dabas, Kossuth László u. 19.)

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL