koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Többfunkciós labdacsarnok építése Nyomtat Email
2017. szeptember 18., hétfő 21:50

Töbfunkciós labdacsarnok építése Többfunkciós labdacsarnok épül az FC Dabas Sporttelepén, ami első sorban a labdarúgókat fogja szolgálni, de emellett a tenisz sportág kedvelőinek is versenyre alkalmas pályákat fog biztosítani. 

A beruházás első üteme már júliusban elkezdődött és legkésőbb 2018 nyarára tervezik az épület átadását.

Bővebben...
 
Képviselő-testületi ülés Nyomtat Email
2017. szeptember 16., szombat 15:25

MEGHÍVÓDabas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. szeptember  21-én (csütörtökön)  17.00. órai kezdettel ülést tart,  MELYRE TISZTELETTEL MEGHÍVOM.

Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal III. emeleti tárgyaló  (Dabas, Szent István tér l/b.)

Bővebben...
 
Meghívó Nyomtat Email
2017. szeptember 16., szombat 15:10

MeghívóTisztelettel meghívom Önt, családját, barátait a Thália Színház és a K2 Színház művészeinek közös produkciójára.

HELYSZÍN: a Kossuth Kulturális Központ nagyterme (Dabas, Szent István út 58.)
IDŐPONT: 2017. szeptember 22.,
péntek 18.00 óra. A belépés ingyenes!

Kőszegi Zoltán
polgármester

Bővebben...
 
BEIRATKOZÁS Nyomtat Email
2017. szeptember 14., csütörtök 22:10

BEIRATKOZÁSBEIRATKOZÁS a 2017-2018-as tanévre!

A Múzsák Alapfokú Művészeti Iskola felvételt hirdet dob-ütőhangszer szakra.
Jelentkezni az intézmény székhelyén (2370 Dabas, Kossuth László utca 1.) vagy az 1. számú telephelyen /Sugár Rezső Zeneiskola/ 2370 Dabas, Bajcsy Zs. 17. szeptember 15. péntek délutánig lehet.

Bővebben...
 
Videoriport Német lászlóval Nyomtat Email
2017. szeptember 12., kedd 22:50

Videoriport Német lászlóval A RotaChrom Technológiai Kft.-t 2014-ben alapította Németh László vegyészmérnök és Lorántfy László vegyész, hogy a saját ötletükön alapuló szabadalmaztatott technológiát továbbfejlesszék és bevezessék a piacra.

Az általuk kifejlesztett technológia iránt óriási a kereslet, hiszen radikálisan csökkenti a gyógyszerek gyártási költségeit. Az alábbiakban Németh Lászlóval a vállalat alapítójával tekinthetnek meg az érdeklődők egy beszélgetést.

Bővebben...
 
I. Dabasi Elsősegélytábor Nyomtat Email
2017. szeptember 11., hétfő 23:10

 I. Dabasi Elsősegélytábor A Dabas és Környéke Mentőorvosi-Mentőtiszti Kocsi Közhasznú Nonprofit Kft. csapata idén nyáron rendezte meg először két turnusban az elsősegélytábort, amelyben összesen 30 gyermek és 10 segítő vett részt.

A kétszer egyhetes táborban a gyermekek megismerkedtek a mentőgépkocsik és mentőorvosi kocsi felszereléseivel, emellett napi kétszer másfél órás elsősegély-oktatáson is részt vettek, így elsajátították a helyes alapszintű betegvizsgálatot, alapszintű újraélesztést, vérzéscsillapítást és kötözéseket, valamint azt, hogy különleges helyzetekben mi a teendő.

Bővebben...
 
Tisztelt Lakosság! Nyomtat Email
2017. szeptember 11., hétfő 22:55

Tisztelt Lakosság!Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a harmadik gyermekem megszületése okán 2017. szeptember 1-jétől átmenetileg, előreláthatólag 2018. május 1-jéig jegyzői hivatásom nem gyakorlom.

Helyettesítésemet Szatmári Attila, Bugyi község jegyzője veszi át, aki megbízatását a Pesti Kormányhivataltól nyeri el. Kérem szíves türelmüket és megértésüket.

Bővebben...
 
Remek szezont zárt a Dabasi Strand Nyomtat Email
2017. szeptember 11., hétfő 22:40

Remek szezont zárt a Dabasi Strand A fürdőzők mellett táboroknak is otthont adott a terület: itt pihentek a Barca-tábor focistái, de voltak karatékák, a Ferencváros birkózói és a kézilabdások is a látogatók között.

Idén ráadásul 10 diákmunkás is segített a nyári szezon zökkenőmentes lebonyolításában.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL