koszonto

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

Meghívó Nyomtat Email
2017. augusztus 17., csütörtök 23:20

MeghívóTisztelettel meghívok minden dabasi polgárt Szent István-napi ünnepségünkre, amelyre 2017. augusztus 20-án kerül sor a város különböző helyszínein.

Kőszegi Zoltán
polgármester

Bővebben...
 
Információk a szelektív konténerek megszüntetéséről Nyomtat Email
2017. augusztus 17., csütörtök 23:10

Információk a szelektív konténerek megszüntetéséről Dabason három gyűjtőpont kivételével megszüntetésre kerültek a szelektív konténerek.

Az okokról és a jövőbeni tervekről tudhatnak meg több információit az érdeklődők az alábbi videoriport megtekintésével.

Bővebben...
 
Páros Feeder Horgászverseny Nyomtat Email
2017. augusztus 16., szerda 20:20

Páros Feeder Horgászverseny A Malév-Dabas Horgász Egyesület július 22-én, szombaton rendezte meg az idei év első PÁROS FEEDER horgászversenyét a malév horgásztavon.

A versenyről készült összefoglaló videoanyagot tekinthetik meg az érdeklődők az alábbiakban.

Bővebben...
 
A Rádió Dabas 10. születésnapi bulija Nyomtat Email
2017. augusztus 15., kedd 22:55

A Rádió Dabas 10. születésnapi bulija 2007. július 30-án kezdte el működését és adásainak sugárzását városunk és a térség települései számára a Rádió Dabas.

Elsődleges céljuk az volt, hogy hatékonyan, gyorsan és minden témára kiterjedően informálják a térség lakosságát az aktuális hírekről. Az eltelt 10 év alatt adásaikkal sikerült beköltözniük a hallgatóik otthonaiba és ott vannak a munkahelyeken, az autókban és az üzletekben is.

Bővebben...
 
IGAZGATÁSI SZÜNET Nyomtat Email
2017. augusztus 12., szombat 22:00

IGAZGATÁSI SZÜNETA Dabasi Polgármesteri Hivatal augusztus 14. napjától - augusztus 18. napjáig igazgatási szünetet tart.

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Dabas Város Önkormányzatának Képviselő-testületének 31/2017. (II . 09.) számú ÖK. határozata alapján a Dabasi Polgármesteri Hivatal augusztus 14. napjától - augusztus 18. napjáig igazgatási szünetet tart.

Az igazgatási szünet ideje alatt a Polgármesteri Hivatal zárva tart . Ügyfélfogadás nincs!

Bővebben...
 
Tájékoztató a rendszeres gyermekvédelmi kedvezménnyel kapcsolatban Nyomtat Email
2017. augusztus 09., szerda 22:40

Tájékoztató a rendszeres gyermekvédelmi kedvezménnyel kapcsolatbanTájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a gyámhatósáról, valamint a gyermekvédelmi és gyámügyi eljárásról szóló 149/1997. (IX. 10.) Kormányrendelet értelmében, akinek gyermeke rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül, és a kedvezménye 2017. augusztus 1-jén fennáll, ismételten Erzsébet utalványban részesül.

Az Erzsébet utalvány formájában nyújtott természetbeni támogatása összege ez évben emelésre és differenciálásra került az alábbiak szerint: az a gyermek, aki rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult és hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű 6500 Ft differenciált összegű támogatásban, az a gyermek, aki rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, 6000 Ft alapösszegű támogatásban részesül.

Bővebben...
 
Zöldhulladék ingyenes befogadása Nyomtat Email
2017. augusztus 08., kedd 22:50

Zöldhulladék ingyenes befogadásaLakossági tájékoztató a zöldhulladék ingyenes befogadásáról

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy minden vevőkóddal rendelkező ügyfelünk (melyet hulladékdíj számlájával, valamint személyes okmányaival igazolhat) a Dabasi Regionális Hulladékkezelő Központba saját vagy bérelt fuvareszközzel beszállított évi (01. 01.– 12. 31. közötti időszakot nézve) 400 kg zöldhulladék (növényi eredetű hulladék, gally, faág, faapríték, fanyesedék, fűkaszálék, falevél, növényi nyesedékek) díjmentes lerakására jogosult.

Bővebben...
 
Dabasi Újság augusztus havi száma Nyomtat Email
2017. augusztus 05., szombat 20:00

Dabasi Újság augusztus havi számaElkészült a  Polgármesteri Kabinetiroda munkatársai által szerkesztett Dabasi Újság augusztus havi száma.

Dabas Város Önkormányzata ingyenes lapjának  digitális változata elérhető IDE KATTINTVA.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL