koszonto

Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat képviselőinek a beiktatása PDF Nyomtat Email

Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat képviselőinek a beiktatása2017. május 8-án került sor a VII. Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat képviselőinek a beiktatása a Polgármesteri Hivatal tárgyalótermében.

A fiatalok Kőszegi Zoltán polgármester előtt tették le képviselői esküjüket, majd titkos szavazással polgármester választottak maguk közül, valamint elfogadták a Szervezeti És Működési Szabályzatot. A hároméves ciklus ifjúsági polgármestere Pokornyik Lilla lett, aki általános feladatokért felelős alpolgármesternek Sztaskó Daniellát a Gyóni Géza Általános Iskola képviselőjét  és a médiáért felelős alpolgármesternek Tar Petrát a Dabasi Táncsics Mihály Gimnázium képviselőjét választotta.

Bővebben...
 
Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzati választások PDF Nyomtat Email

Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzati választásokA GYIÖK azért jött létre, hogy minden tekintetben az ifjúságot szolgálja legyen szó szórakozásról, diákéletről, kultúráról.

Idén áprilisban ismét sor kerül a Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat tagjainak megválasztására..Ezzel kapcsolatos további hasznos információkat tudhatnak meg olvasóink az alábbi videoanyag megtekintésével.

Bővebben...
 
GYIÖK választás 2017. PDF Nyomtat Email

Indulj Te is a GYIÖK választáson2017. április 7-én hetedik alkalommal kerül sor a Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat tagjainak megválasztására.

Egy kis ismertetôt szeretnék adni a GYIÖK tevékenységérôl azoknak, akik még nem ismerik ezt a lelkes fiatalokból álló, 3 évente megújuló csoportot.

Bővebben...
 
Fiatalok Éjszakája PDF Nyomtat Email

Fiatalok Éjszakája 2015. október 30-án újra megrendezésre került a Fiatalok Éjszakája. A rendezvénynek az OBO Aréna adott otthon.

Megközelítőleg 400 fiatal bulizott LittleBor és DJ Matteo szettjére a diszkóban, az érdeklődők meghallgathatták TKYD koncertjét, kipróbálhatták az Élő Szumó, Rodeó Bika játékokat, hennát, sminket, karikatúrát csináltathattak.

Bővebben...
 
Kedves Fiatalok! PDF Nyomtat Email

Fiatalok ÉjszakájaA hagyományokhoz híven, idén is megrendezésre kerül a Fiatalok éjszakája! Időpont: 2015. október 30.-án (péntek) 20:00-02:00

20 órától - Focibajnokság
21 órától TKYD lép színpadra, utána Little Bor és Dj Matteo szettjére bulizhattok a Discoban !!!
21 órai kezdettel KATUS ATTILÁVAL is találkozhattok, tornázhattok és hallgathatjátok meg előadását az egészséges életmódról, a mozgás, sportolás fontosságáról!

Lesz még - többet között - 1 perc és nyersz játék, hennázás, csocsó, pingpong, teqball, karikatúrakészítés, kozmetikus - sminktippek, zumba, jumping a FittLesz Stúdióval, Cash Boy, élő szumó játékok !

Facebook oldal: Ide kattintva

Bővebben...
 
Megtartotta alakuló ülését a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat PDF Nyomtat Email

Megtartotta alakuló ülését a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Hatodik alkalommal került sor a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat tagjainak megválasztására, majd a GYIÖK megalakulására.

2015. május 21-én, 17.00 órakor kezdődött az ünnepélyes alakuló ülés, amire Dabas Város vezetőségén és a hivatal munkatársain kívül eljöttek az ifjúsági képviselők családtagjai, barátai is.

Az alakuló ülés a szokásos menetében zajlott: Rigóné dr. Roicsik Renáta, Dabas Város jegyzője közölte a választási eredményeket, majd Volenszki Lilla leköszönő ifjúsági alpolgármester számolt be az elmúlt 2 év eredményeiről a megjelenteknek.

Bővebben...
 
GYIÖK alakuló ülése PDF Nyomtat Email

Indulj Te is a GYIÖK választásonDabas Város Gyermek és Ifjúsági Önkormányzata 2015. május 21. (csütörtök) 17.00 órai kezdettel alakuló ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Helyszíne: Polgármesteri Hivatal III. emeleti tárgyalóterme (2370 Dabas, Szent István tér 1/b.)

Bővebben...
 
Hivatalos végeredmény PDF Nyomtat Email

Indulj Te is a GYIÖK választásonGyermek- és Ifjúsági önkormányzati választás 2015

2015. április 24.-én lezajlott Dabas Város Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzatának képviselő-testületi választása. A korábbi évekhez képest több ponton is módosult a GYIÖK választási szabályzata, így a jelöltek és jelölők életkora. Továbbiakban is az általános iskolák GYIÖK-képviseletét a helyi diákönkormányzatok mindenkori elnökei látják el. Választáson így csak a két középiskola diákjai, és a városi képviselő-jelöltek mérették meg magukat. A fentiek tükrében a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat képviselő-testületének tagjai a következő diákok lettek:

Bővebben...
 
GYIÖK - Választási Szabályzat PDF Nyomtat Email

Indulj Te is a GYIÖK választásonA település Gyermek és Ifjúsági Önkormányzatát a helyben lakó fiatalok köréből, titkos módon választják. Választható minden olyan dabasi fiatal, aki elmúlt már 15, de a 22. életévét még nem töltötte be. A tisztségviselők mandátuma 2 évre szól.

A jelöltek a Dabason lévő középiskolákból, valamint a városból kerülnek ki. Középiskolánként 4-4 képviselő, a városból 3 képviselő, az általános iskolákból a mindenkori DÖK elnökök (3fő) kerül be a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat tagjai közé.

Bővebben...
 
GYIÖK választás - A te döntésed az ő lehetőségük! PDF Nyomtat Email

Indulj Te is a GYIÖK választásonTúl vagyunk a 2015-ös év Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat választás első mérföldkövén. Mindezidáig jelöltethették magukat azok a dabasi fiatalok, akik kedvet éreztek ahhoz, hogy szervezett körülmények között, hatékonyan képviseljék kortársaik érdekeit az őket érintő közügyekben. Minden választókörzetből az első 8 legtöbb ajánlást gyűjtő kerül fel a szavazólapra.

A jelölteknek a választások előtt mindössze annyi dolguk van, hogy minél jobban, célravezetőbben kampányoljanak, ugyanis a GYIÖK-be iskolánként 4, míg a városból legfeljebb 3 dabasi fiatal kerülhet be.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL