koszonto

Ebédrendelési lehetőség a Dabasi Önkormányzati Konyhán PDF Nyomtat Email

 Ebédrendelési lehetőség a Dabasi Önkormányzati Konyhán” Dabas Város Önkormányzatának 102/2013(V.16.). számú határozata alapján, a Dabasi Intézményfenntartó Központ részegységeként létrejött a Dabasi Önkormányzati Konyha.

Az intézmény három telephelyen működik (Bartók Béla u. 32., Szent István tér 2., József Attila u. 107.), a Zóna épületében, a Táncsics Mihály Gimnáziumban és a Dabasi Kossuth Zsuzsanna SZKI épületében.

Az intézményben húsz személy dolgozik és az ételkiszállítást két gépkocsi biztosítja. A konyha vezetősége arra törekszik, hogy az egészségtudatosság és korszerű táplálkozási igényeknek megfelelően állítsa össze a heti menüt, és az alapanyagok kilencven százaléka is helyi vállalkozóktól, őstermelőktől származik. Az üzemeltetők célja a munkahelyteremtés, a helyi családok foglalkoztatása és a gyermekek étkezési szokásainak javítása.

Az ebédrendelést bárki leadhatja telefonon a 06-29/561-224 számon, vagy személyesen a fent említett konyhák egyikén.

További elérhetőségeink:

Központi konyha: 06-29-360-215
Lovas Erika: 06-20-518-9901

Az ebédrendelést egy hétre előre lehet leadni, módosítást előző nap 10.00 óráig fogadnak el. A készpénzfizetés minden héten hétfőn 10.00–14.00 óráig lehetséges (a SZÉP kártya elfogadóhellyé való minősülés folyamatban van). Az étlapról a weboldalunkon, a Rádió Dabas adásából, a konyhák kifüggesztéseiből és a DIK-ből informálódhatnak.

 
Havi étlap PDF Nyomtat Email

NOVEMBER HAVI ÉTLAP:

Ebédrendelési és elérhetőségi információk ide kattintva.


Felnőtt: 2017. december 18. - december 22.

Felnőtt: 2017. december 11. - december 15.Felnőtt: 2017. június 19. - június 23.


 
„Új közétkeztetés” PDF Nyomtat Email

„Új közétkeztetés” Dabas város saját kezébe vette a közétkeztetés feladatának gyakorlati megvalósítását.

Egészséges, finom, az életkornak megfelelően tápláló – és nem utolsó sorban – „pénztárcabarát” közétkeztetés: ez a dabasi „Új közétkeztetés” legfőbb célja. Mindezzel egyszerre pedig az, hogy minél több munkahelyet őrizzünk meg a városban, illetve lehetőség szerint új munkahelyeket is teremtsünk. Ráadásul az „Új közétkeztetés” piacot biztosít az őstermelőknek és a dabasi vállalkozóknak, hogy a helyben termelt és fogalmazott minőségi termékeikkel ők is hozzá járulhassanak a gyermekeink és a dabasi családok új közétkeztetéséhez.

Az így, 2013. július 1-től bevezetésre került „Új közétkeztetés” programjában elsőként az óvodások, és a szociális étkezők vesznek részt, az új oktatási-és nevelési év kezdetével pedig az összes dabasi oktatási-és nevelési intézménybe járó gyermek, diák.

Az „Új közétkeztetés” programját a város három konyhájának azonos vezetés, szemlélet és minőségi követelmények betartása mellett valósítjuk meg.

Kőszegi Zoltán
polgármester

A „Új közétkeztetés” szolgáltatását mindenki igénybe veheti.

„Új közétkeztetés” „Új közétkeztetés”

„Új közétkeztetés” „Új közétkeztetés”

„Új közétkeztetés” „Új közétkeztetés”

„Új közétkeztetés” „Új közétkeztetés”

„Új közétkeztetés” „Új közétkeztetés”

„Új közétkeztetés” „Új közétkeztetés”