koszonto
*** Kiemelt híreink oldalainkon:---- *** Dabasi Újság: "Dabasi Újság február havi száma" ****

Keresés

Névnapok

Névnapok ma: Albin, Holnap: Lujza.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

I. DABASI nemzetközi fotópályázat Fiap 2015/113Dabasi Újság számaiRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésDabasi Ipari ParkDERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőVárosközpont fejlesztési munkálataiDabas.hu SportSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat MenetrendekIdőjárás jelentésekUV-B sugárzás térképFacebook Dabas VárosFacebook PiaccsarnokFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK:

Kerékpárosbarát település 2010 DabasGyóni Géza Általános Iskola épületenergetikai fejlesztése Dabas, Kossuth Lajos Általános Iskola komplex megújuló energia felhasználás, mintaprojekt létrehozásaKorszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Korszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Polgármesteri Hivatal akadálymentesítése Vízbázisvédelmi fejlesztés DabasonÉpítő közösségek – a dabasi Kossuth Művelődési Központ az egész életen át tartó tanulásért ProjektDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Vörösmarty utcai szakaszDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Tabáni úti szakaszBelterületi utak fejlesztése (Ond, Tas, Huba utcák szilárd burkolattal való ellátása)Kompetencia alapú oktatás bevezetése a Kossuth Lajos Általános IskolábanDabasi Roma Tanoda

Ország Közepe Önkormányzati Társulás

 

 

 

 

A rendelési idő változásai március hónapban PDF Nyomtat Email
2015. február 27., péntek 15:20

A rendelési idő változásai!A " Dr. Halász Géza " Szakorvosi Rendelőintézetben 2015. március hónapban a szakrendelések rendelési idejében bekövetkező változások.

Valamennyi Szakrendelés Vezetőjének
Valamennyi Családorvosnak
Valamennyi Gyermekorvosnak
Gondozóintézet Vezetőinek

Bővebben...
 
Értesítés lő- és gyakorlótér elfoglaltságáról PDF Nyomtat Email
2015. február 27., péntek 14:40

Értesítés lő- és gyakorlótér elfoglaltságáról A Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központja értesíti a lakosságot, hogy 2015. március hónapban tervezetten a tatárszentgyörgyi lő- és gyakorlótéren lövészeti feladat kerül végrehajtásra és a Tatárszentgyörgy - Dabas közötti műút időszakos lezárása várható.

Az átvezető talajutak katonai biztonsági őrséggel időszakosan lezárásra kerülnek, ezért a Lő- és a gyakorlótéren, valamint a Nagy robbantótéren való áthaladás korlátozva lesz a várható katonai mozgás miatt az alábbi időpontban:

Bővebben...
 
Képgaléria PDF Nyomtat Email
2015. február 26., csütörtök 20:00

Új képek a képgalériánkban 2015A következő képanyagokkal bővült képgalériánk tartalma:

A zsidóság 18–20. századi története Dabason és környékén című kötet bemutatója

 
Kiszámíthatóbbá válnak a szociális támogatások PDF Nyomtat Email
2015. február 26., csütörtök 18:10

Kiszámíthatóbbá válnak a szociális támogatások A járási hivatal nyújt segítséget a jövőben

A szociális biztonságot erősíti, hogy márciustól járási szintre kerül az időskorúak járadéka, az ápolási díj, a közgyógyellátás, az egészségügyi szolgáltatásra való jogosultság, valamint az aktív korúak ellátása – hangsúlyozta Tarnai Richárd. A Pest Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja kiemelte, a jövőben országosan, egységes elvek alapján állapítják majd meg a jogosultságot ezekhez a támogatásokhoz a járási hivatalok.

Bővebben...
 
Dél-pesti Kórház Egészségnapja PDF Nyomtat Email
2015. február 25., szerda 15:30

Dél-pesti Kórház EgészségnapjaFÓKUSZBAN A LÉGÚTI ALLERGIA ÉS A LAKTÓZ- INTOLERANCIA: Ingyenes lakossági szűrővizsgálatok március 28-án, szombaton, 9-14 óráig

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet sok szeretettel vár minden érdeklődőt 2015. március 28-án, szombaton, reggel 9 órától délután 14 óráig tartó Egészségnapjára.

Bővebben...
 
Kormányzat által támogatott kedvezményes mikrohitel PDF Nyomtat Email
2015. február 25., szerda 15:00

Hitellehetőség mikrovállalkozásoknak Uniós és Állami forrásból HITELLEHETŐSÉG MIKROVÁLLALKOZÁSOKNAK

Beruházásra és fejlesztésre, kezdő egyéni vagy társas vállalkozásoknak is. A hitel fix kamatozású, az ügyleti kamat jelenleg 3,9%. Gyors ügyintézés, max. 3 héten belül döntés!

Bővebben...
 
Havi étlap PDF Nyomtat Email
2015. február 24., kedd 19:57

„Új közétkeztetés”  : Havi étlapHonlapunkon elérhető Dabas Város „Új közétkeztetés” szolgáltatásának 2015. március havi  ételkínálata.

A havi étlap részletes adatai megtekinthetőek IDE KATTINTVA.

 
MKB-MVM Veszprém U-23 – Dabas DIEGO KC PDF Nyomtat Email
2015. február 24., kedd 18:50

MKB-MVM Veszprém U-23 – Dabas DIEGO KCJunior és felnőtt csapatunk a Váci KSE csapatait fogadták vasárnap az OBO Arénában. A Váci KSE felnőtt csapata a tabella első helyén áll és idáig veretlenek voltak.

A mérkőzésről készült összefoglalót Szilágyi Zoltán edző és Rév Mátyás játékos nyilatkozatával tekinthetik meg az alábbiakban.

Bővebben...
 
Az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról PDF Nyomtat Email
2015. február 23., hétfő 20:09

Az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról Tilos az erdőben legeltetni, bármilyen hulladékot elhelyezni. Tilos élő fáról, cserjéről gallyat, díszítő lombot levágni, mohát gyűjteni.

Tilos az erdő látogatójának – a munkavégzésre jogosultakon kívül – motorfűrészt, 500 g-nál nagyobb fejtömegű fejszét, 30 cm-nél nagyobb vágólap hosszúságú kézifűrészt magánál tartani a közforgalom előtt meg nem nyitott erdei utakon és az erdőben.

Bővebben...
 
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményei PDF Nyomtat Email
2015. február 23., hétfő 19:30

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményei Az alábbiakban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság február havi közleményeit olvashatják a diákok képzésével és baleset-megelőzési felvilágosításával kapcsolatos témákban.

Bővebben...
 
A Dabasi Újság márciusi számának lapzártája PDF Nyomtat Email
2015. február 20., péntek 17:40

A Dabasi Újság lapzártájaÉrtesítem az érintetteket, hogy a Dabasi Újság márciusi számának lapzártájára 2015. február 25-én, csütörtökön kerül sor.

Kérek mindenkit, hogy pontosan 25-ére küldje el a közlésre szánt anyagot a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , vagy a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címre.

Kapui Ágota
főszerkesztő

 
Pénzintézet munkatársat keres PDF Nyomtat Email
2015. február 19., csütörtök 18:00

Pénzintézet munkatársat keres Pénzintézet munkatársat keres Alsónémedi Fiókjába általános banki ügyintéző munkakörbe.

A munkavállalással kapcsolatos feladatokról, követelményekről és elvárásokról az alábbiakban olvashatnak:

Bővebben...
 
KÁRPÁTIA-koncert PDF Nyomtat Email
2015. február 17., kedd 20:30

KÁRPÁTIA KONCERT2015. március 15-én (vasárnap) 19.00 órától KÁRPÁTIA-koncer kerül megrendezésre az OBO ARÉNÁBAN.

Kapunyitás: 18.00 óra - Koncert: 19.00 óra

Bővebben...
 
2015. évi költségvetés PDF Nyomtat Email
2015. február 16., hétfő 19:10

2015. évi költségvetésDabas Város Önkormányzatának 2015. évi költségvetése

A 2015. év a Jó cselekedetek éve, ami meghatározza költségvetésünket. Az önkormányzat Idén 3 856 489 000 Ft-ból gazdálkodik. A Képviselő-testület ebben az esztendőben is elsődlegesnek tekinti a kötelező feladatainak ellátását:

Bővebben...
 
XIV. Dabas Városi Teremlabdarúgó-bajnokság PDF Nyomtat Email
2015. február 16., hétfő 10:00

XI. Dabas Városi Teremlabdarúgó-bajnokság helyosztó mérkőzésekElőször bajnok a Madarak

Új név került fel a Dabas Városi Teremlabdarúgó-bajnokság nyerteseinek névsorába, ugyanis a Madarak csapata először hódította el a trófeát. A Jasin Kft. elleni döntő hőse a négy gólt szerző Lovassy Balázs volt. A dobogó harmadik fokára az OKFC állhatott. Gólkirályi címet 19 góllal Szluka János (Jasin Kft.) szerezte meg. A torna legjobb játékos Simon Zsolt (Madarak) lett, míg Ubornyák Józsefet (U19 Predátor) fiatal tehetségnek választották meg.
Bővebben...
 
Dabasi Újság február havi száma PDF Nyomtat Email
2015. február 14., szombat 13:10

Dabasi Újság február havi számaElkészült a  Polgármesteri Kabinetiroda munkatársai által szerkesztett Dabasi Újság február havi száma.

Dabas Város Önkormányzata ingyenes lapjának  digitális változata elérhető IDE KATTINTVA.

 
Csak egy megálló? PDF Nyomtat Email
2015. február 14., szombat 12:50

Csak egy megálló?A címbéli kérdésben sok múlik a hangsúlyon, hiszen az igazság az, hogy ritkán vált ki érzelmeket az emberből egy buszmegálló. Ott áll az út mentén, megmutatja, merre és mikor mennek a tömegközlekedési járművek, és jobb esetben menedéket nyújt a szélsőséges időjárás ellen.

Talán csak akkor beszélünk róla, ha felháborodunk a kritikán aluli kinézetén, szétvert, kiégetett szeméttárolóján, összefirkált falain. Városunk azonban megmutatta, hogy máshogy is lehet viszonyulni egy megállóhoz. A „dabasi okos buszmegálló” – ahogy az interneten nevezik – nemcsak egy buszmegálló, hanem a Buszmegálló lett.

Néhány nap alatt valóságos sztár lett a világhálón, amikor valaki lefotózta, a Facebookra kiposztolta, majd többek között Böjte atya, a Petőfi Rádió, az Index és még 4572 ember megosztotta a közösségi oldalon a mi kis buszmegállónkat.

Bővebben...
 
Tisztelt Dabasi Lakosok! PDF Nyomtat Email
2015. február 11., szerda 20:10

LOMTALANÍTÁS Ez úton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 2015. január 01-től végzett hulladékgazdálkodási szolgáltatásra vonatkozó díjakat a továbbiakban nem havonta az Önkormányzat díjbeszedőinek, hanem 2 havonta készpénzátutalási megbízáson (postai sárga csekk) kell Társaságunk felé megfizetni.

A számlát – melynek első oldala tartalmazza a készpénzátutalási megbízást – első alkalommal március hónapban postai úton küldi ki Társaságunk. A továbbiakban is a 2 havi szolgáltatás elvégzése után 30 napos fizetési határidővel kell a sárga csekken a díjfizetésnek eleget tenniük.

Bővebben...
 
Egyenlő Bánásmód Hatóság PDF Nyomtat Email
2015. február 09., hétfő 16:00

Egyenlő Bánásmód HatóságForduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélszolgálatához, ha

neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzetiséghez  való tartozása, fogyatékossága, életkora, egészségi állapota, vallási- vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, családi állapota, anyasága vagy apasága, szexuális irányultsága, nemi identitása, vagyoni helyzete

vagy egyéb tulajdonsága miatt  hátrányos megkülönböztetés éri.

Bővebben...
 
Videogaléria: Magyar kultúra napja PDF Nyomtat Email
2015. február 06., péntek 21:30

Videogaléria: Magyar kultúra napjaDabas Város Önkormányzata és a Kossuth Művelődési Központ január 22-én 18.00 órakor tartotta közös rendezvényét a Magyar kultúra napja alkalmából.

Az eseményről készült felvételeket most megtekinthetik videogalériánkban ide kattintva.

 
OBO ARÉNA PROGRAMOK PDF Nyomtat Email
2015. február 06., péntek 20:00

OBO ARÉNA PROGRAMOK2015. február 28-án (szombaton) 20.00 órától kerül megrendezésre a RÁDIÓ DABAS - MEGA HITS PARTY rendezvénye az OBO ARÉNÁBAN.

Az est fellépő vendégei: CARAMEL, DJ PUREBEAT, DB & SHOTERHAND, DJ MATTEO és A KÉT SZURI.

Bővebben...
 
Dabas Piaccsarnok PDF Nyomtat Email
2015. február 04., szerda 21:20

Dabas PiaccsarnokKövetkező Baba-gyermek és felnőtt ruhabörze időpontja március 07-én, délután 14.00-18.00-ig. Árusítás asztalonként 500 Ft. Asztalfoglalás szükséges a 06-70/624-3706-os telefonszámon.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!


 
Tisztelt lakosság, kedves ügyfelek! PDF Nyomtat Email
2015. február 02., hétfő 15:14

Tisztelt lakosság, kedves ügyfelek!Dabas Város Polgármesteri Hivatal Műszaki Irodája 2015. január 5-től új helyen érhető el.

Ügyfélfogadást a megszokott időpontokban, az új helyen tartjuk az alábbiak szerint:

Bővebben...
 
Február havi Orvosi Ügyelet PDF Nyomtat Email
2015. február 02., hétfő 13:00

Dabas Város Központi Orvosi Ügyeletének beosztása. Honlapunkon elérhető Dabas Város Központi Orvosi Ügyeletének 2015. év február havi beosztása.

A részletes adatok megtekinthetőek IDE KATTINTVA.

 
Képgaléria PDF Nyomtat Email
2015. január 29., csütörtök 19:00

Új képek a képgalériánkban 2015A következő képanyagokkal bővült képgalériánk tartalma:

1. MAGYAR KULTÚRA NAPJA a Kossuth Művelődési Központban

2. Doni megemlékezés

3. ÚJÉVI KONCERT  a Kossuth Művelődési Központban

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

MÉDIA FORRÁSAINK: