koszonto

Keresés

Névnapok

Névnapok ma: Farkas, Holnap: Marianna.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Önkormányzati választások 2014Dabasi Újság számaiRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésDabasi Ipari ParkDERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőVárosközpont fejlesztési munkálataiDabas.hu SportSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat MenetrendekIdőjárás jelentésekUV-B sugárzás térképFacebook Dabas VárosFacebook PiaccsarnokÖko-KvízFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK:

Kerékpárosbarát település 2010 DabasGyóni Géza Általános Iskola épületenergetikai fejlesztése Dabas, Kossuth Lajos Általános Iskola komplex megújuló energia felhasználás, mintaprojekt létrehozásaKorszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Korszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Polgármesteri Hivatal akadálymentesítése Vízbázisvédelmi fejlesztés DabasonÉpítő közösségek – a dabasi Kossuth Művelődési Központ az egész életen át tartó tanulásért ProjektDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Vörösmarty utcai szakaszDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Tabáni úti szakaszBelterületi utak fejlesztése (Ond, Tas, Huba utcák szilárd burkolattal való ellátása)Kompetencia alapú oktatás bevezetése a Kossuth Lajos Általános IskolábanDabasi Roma Tanoda

Ország Közepe Önkormányzati Társulás

 

 

 

 

Óvodák játszótér felújításai PDF Nyomtat Email
2014. október 31., péntek 16:52

Óvodák játszótér felújításaiKözösségi gyűjtések eredményeként és az Önkormányzat "megduplázó" támogatási segítségével megvalósulhatott egy nagy része a gyóni és a szőlősi városrészek óvodáinak játszótér felújítási törekvéseinek.

További információkat a témában az alábbi videoriport megtekintésével kaphatnak az érdeklődők.

Bővebben...
 
November havi Orvosi Ügyelet PDF Nyomtat Email
2014. október 31., péntek 16:45

Dabas Város Központi Orvosi Ügyeletének beosztása. Honlapunkon elérhető Dabas Város Központi Orvosi Ügyeletének 2014. év november havi beosztása.

A részletes adatok megtekinthetőek IDE KATTINTVA.

 
Értesítés lő- és gyakorlótér elfoglaltságáról PDF Nyomtat Email
2014. október 31., péntek 16:30

Értesítés lő- és gyakorlótér elfoglaltságáról A Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központja értesíti a lakosságot, hogy 2014. november hónapban tervezetten a tatárszentgyörgyi lő- és gyakorlótéren lövészeti feladat és robbantás kerül végrehajtásra, de a Tatárszentgyörgy - Dabas közötti műút lezárása nem várható.

A várható katonai mozgás miatt az átvezető talaj utak katonai biztonsági őrséggel időszakosan lezárásra kerülnek, ezért a Lő- és a gyakorlótéren valamint a Nagy robbantótéren való áthaladás korlátozva lesz az alábbi időpontban:

Bővebben...
 
Képgaléria PDF Nyomtat Email
2014. október 30., csütörtök 18:00

Új képek a képgalériánkban 2014A következő képanyagokkal bővült képgalériánk tartalma:

1. Képviselő-testület alakuló ülése
2. 1956-os forradalom és szabadságharc ünnepi megemlékezés
3. Kerekes László Emlékkiállítás
4. Orci József festőművész kiállítása
5. Ökumenikus családi délután
6.
A Csík-zenekar koncertje

 
A rendelési idő változásai november hónapban PDF Nyomtat Email
2014. október 29., szerda 20:24

A rendelési idő változásai!A " Dr. Halász Géza " Szakorvosi Rendelőintézetben 2014. november hónapban a szakrendelések rendelési idejében bekövetkező változások.

Valamennyi Szakrendelés Vezetőjének
Valamennyi Családorvosnak
Valamennyi Gyermekorvosnak
Gondozóintézet Vezetőinek

Bővebben...
 
Szentendrei KC – Dabas DIEGO KC PDF Nyomtat Email
2014. október 29., szerda 20:00

Szentendrei KC – Dabas DIEGO KCJunior és felnőtt csapataink október 26-án vasárnap a Szentendrei KC vendégeként léptek pályára a bajnokság hetedik fordulójában.

A mérkőzésről készült összefoglalót Szilágyi Zoltán edző nyilatkozatával  tekinthetik meg az alábbiakban.

Bővebben...
 
A 25 éves város ünnepe - A PRO URBE Dabas díj átadása PDF Nyomtat Email
2014. október 28., kedd 19:10

A 25 éves város ünnepe - A PRO URBE Dabas díj átadása Szeptember 28-án, vasárnap délután egy nagyszabású táncszínház-produkcióval és egy díjátadó gálával zárult a XVI. Dabasi Napok rendezvénysorozat.

Az esemény nyitányaként a Fitos Dezső Társulat, a gödöllői és a szentendrei néptánc társulat közös produkciójában gyönyörködhettek a nézők. A fergeteges táncszínházi előadás több magyar tájegység táncait, dalait és gyönyörű, színpompás népviseletét sorakoztatta fel a közönség előtt.

Bővebben...
 
Képgaléria PDF Nyomtat Email
2014. október 27., hétfő 21:50

Új képek a képgalériánkban 2014A következő képanyagokkal bővült képgalériánk tartalma:

1. A dabasi-szőlősi Tájház avatóünnepsége
2. 10 éves az Átrium Idősek Otthona
3. A 65 éves FC Dabas jubileumi ünnepsége
4. 125 éves a Budapest–Lajosmizse vasútvonal

 
Térfigyelő rendszer kiépítése PDF Nyomtat Email
2014. október 27., hétfő 19:20

Térfigyelő rendszer kiépítéseDabas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete térfigyelő rendszer I. ütemének kiépítését rendelete el a város területén a 2014. évi költségvetésben biztosított keret terhére.

A kamerák az alábbi helyeken kerüljenek elhelyezésre:
- Tatárszentgyörgyi út – Kossuth Lajos út sarok
- 5. sz főút – Vasút u. sarok
- 5. sz. főút – Bartók Béla út sarok
- 5. sz. főút – Inárcsi út
- Tabáni út vége a Bugyi felé vezető úron
- Kapisztrán torony

Bővebben...
 
Forgalmirend-változás PDF Nyomtat Email
2014. október 27., hétfő 19:00

Forgalmirend-változásDabas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014 október 8-án rendes ülést tartott, melyen hozzájárult, hogy az Erkel Ferenc utca forgalma megváltoztatásra kerüljön, ezáltal az Erkel Ferenc utca forgalma elsőbbséget élvez a Falu Tamás utca forgalmával szemben, ennek megfelelően kerül kialakításra a végleges forgalmi rend.

A Képviselő – testülete, megbízta a Műszaki Irodát, hogy intézkedjen, hogy az új forgalmi rend 2014. november 1-től kialakításra  kerüljön.

 
Gyóni Napok 2014 - képekben II. PDF Nyomtat Email
2014. október 23., csütörtök 20:20

Új képek a képgalériánkban 2014A következő GYÓNI NAPOK rendezvénysorozat eseményeiről készült képanyagokkal bővült képgalériánk tartalma:

1. A dabasi 25 éves házassági évfordulósok köszöntése
2. 150 éve született Gróf Vay Péter

 
Videogaléria: A 65 éves FC Dabas jubileumi ünnepsége PDF Nyomtat Email
2014. október 23., csütörtök 16:30

Videogaléria: A 65 éves FC Dabas jubileumi ünnepsége2014. szeptember 27-én délután a 65 éves FC Dabas jubileumi ünnepségére látogattak el a sportkedvelők a sári focipályán. A rendezvényen sporttörténeti kiállítással és mérkőzésekkel emlékeztek a legrégebbi dabasi sportklub eseményeire, és lerakták a készülő sportcentrum alapkövét.

Az ünnepségről készült felvételeket most megtekinthetik videogalériánkban ide kattintva.

 
Videogaléria: Dabasi-szőlősi Tájház avatóünnepsége PDF Nyomtat Email
2014. október 21., kedd 20:50

Videogaléria: Dabasi-szőlősi Tájház avatóünnepsége2014. szeptember 26-án került sor a Dabasi-szőlősi Tájház avatóünnepségére a Kinizsi utcában. A szőlősiek legnagyobb örömére értékes helytörténeti, néprajzi gyűjtemény talált otthonra a kis parasztházban, ezt a megelégedést igazolta, hogy a közösség nagy számban képviseltette magát a rendezvényen.

Az átadásról készült felvételeket most megtekinthetik videogalériánkban ide kattintva.

 
A Dabasi Újság novemberi számának lapzártája PDF Nyomtat Email
2014. október 21., kedd 17:40

A Dabasi Újság lapzártájaÉrtesítem az érintetteket, hogy a Dabasi Újság novemberi számának lapzártáját október 28-án, kedden tartjuk.

Kérem, hogy a megbeszélt anyagokat a megjelölt időpontig juttassák el a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , vagy a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címre.

Kapui Ágota
főszerkesztő

 
A könyvtár épületének külső felújítása PDF Nyomtat Email
2014. október 20., hétfő 20:40

A könyvtár épületének külső felújításaA Városi Könyvtárnak otthont adó Halász Olivér kúria épületének felújítási munkálatai az idei évben a télikert és a homlokzatok restaurálásával folytatódnak, valamint infrastruktúrális fejlesztésként új parkoló és járdarész kerül kiépítésre az épület mellett.

További részleteket a munkálatokról a következő videoriport megtekintésével kaphatnak az érdeklődők.

Bővebben...
 
Ingyenes elsősegély előadások PDF Nyomtat Email
2014. október 20., hétfő 20:20

Ingyenes elsősegély előadások Ugye Ön is volt már olyan helyzetben, amikor elsősegélyt kellett volna nyújtania?

Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket ingyenes elsősegély előadásainkra, amelyeken érdekes tanácsokat kaphatnak a háztartásban, közutakon, munkahelyen történő balesetek ellátásáról, újraélesztésről, csecsemők és gyermekek sürgősségi ellátásáról és egyéb, elsősegély beavatkozást igénylő sürgős esetek ellátásáról!

Bővebben...
 
Gyóni Napok 2014 - képekben I. PDF Nyomtat Email
2014. október 18., szombat 00:40

Új képek a képgalériánkban 2014A következő GYÓNI NAPOK rendezvénysorozat eseményeiről készült képanyagokkal bővült képgalériánk tartalma:

1. A MŰVÉSZET DEMOKRÁCIÁJA
2. Az ÁSZ színpad bemutatója
3. MI MÉG OLVASUNK-KÖR
4. A GRÁDICS ZENEKAR koncertje

 
HIRDETMÉNY PDF Nyomtat Email
2014. október 17., péntek 19:50

HIRDETMÉNYTisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. május 1-jén a törvény erejénél fogva megszűnt a mező- és erdőgazdasági földekre, nem közeli hozzátartozók között, szerződéssel alapított haszonélvezeti jog, továbbá használat joga (a továbbiakban együtt: haszonélvezeti jog).

Bővebben...
 
Kerekes László Emlékkiállítás PDF Nyomtat Email
2014. október 15., szerda 18:40

Kerekes László Emlékkiállítás Dabas Város Önkormányzata, a dabasi Kossuth Művelődési Központ és a Galéria Alapítvány tisztelettel meghívja Önt, családját, barátait Kerekes László születésének 75. évfordulója alkalmából a KEREKES LÁSZLÓ ALKOTÓHÁZ átadására és a KEREKES LÁSZLÓ EMLÉKKIÁLLÍTÁS megnyitójára.

Időpont: 14. október 22. (szerda). 14 óta
Helyszín:
Kossuth Ház Galéria (Dabas. Kossuth László u. 19.)

Bővebben...
 
Kedves Szülők! PDF Nyomtat Email
2014. október 15., szerda 17:55

Kedves Szülők! Idén is megrendezzük az Újszülöttek köszöntését a 2014. év első félévében született csecsemők számára. November 8-án, szombaton 10.00 órára várjuk a kedves szülőket és a babákat a gyóni Mesevár Óvodába (Benedek Elek u. 2.), ahol átvehetik gyermekük ajándékutalványát, oklevelét és egy szál fehér rózsát.

Délután 14.00 órától a sári csati-parton lévő Újszülöttek Ligetébe hívom Önöket, ahol együtt elültetünk egy facsemetét kisbabájuk születésének örömére.

Kőszegi Zoltán
polgármester

 
"Zöldkönyves" tanfolyam PDF Nyomtat Email
2014. október 15., szerda 17:00

"Zöldkönyves" tanfolyam Tisztelt Gazdálkodók!

"Zöldkönyves" tanfolyam szervezése kezdődik Újlengyelben.
Az indítás feltétele az, hogy minimum 25 fő írásban ezen igényét jelezze a Polgármesteri Hivatalban H-P 8:00-16:00 Virág Anitánál. (név, cím, telefon, kamarai regisztrációs szám, e-mail cím megadásával)

Bővebben...
 
Képgaléria PDF Nyomtat Email
2014. október 14., kedd 20:15

Új képek a képgalériánkban 2014A következő képanyagokkal bővült képgalériánk tartalma:

Kossuth László síremlékének avatóünnepsége

 
Fedezze fel Dabast kisvonattal! PDF Nyomtat Email
2014. október 14., kedd 19:30

Fedezze fel Dabast kisvonattal! Október 15-én 18.00 órától a rendőrség mögötti parkolóból indul a városnéző kisvonat! Célállomása: A felújított Nemes-kúria és közösségi színtér

Szerdánként ugyanebben az időpontban minden héten a város különböző pontjaira látogathatnak el az érdeklődők!

További  információk a gumikerekes városnéző kisvonatról  ide kattintva olvashatóak.

Bővebben...
 
Elindult a szezon a labdarúgóknál PDF Nyomtat Email
2014. október 14., kedd 18:34

Elindult a szezon a labdarúgóknálMegkezdődött a pontvadászat az FC Dabas SE csapatai számára a 2014-15-ös bajnoki idényben.

Az egyesület három felnőtt csapatot versenyeztet, egyet az NBIII-ban, és kettőt a pest megyei bajnokság másod-, illetve harmadosztályában.

Bővebben...
 
Választási információ PDF Nyomtat Email
2014. október 12., vasárnap 22:10

Önkormányzati választás II.Lezajlottak az önkormányzati választások. Az aktuális országos és helyi eredményekről a valasztas.hu weboldalon találhatnak friss információkat az érdeklődők.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

MÉDIA FORRÁSAINK: