koszonto

Keresés

Névnapok

Névnapok ma: Erzsébet, Zsóka, Holnap: Jolán.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK:

„TESTVÉR-TELEPÜLÉSI PROGRAMOK ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSEK” Európa a polgárokért programDabasi óvodák energetikai korszerűsítéseDabas Integrált Településfejlesztési StratégiájaAz OKÖT hulladékgazdálkodási  rendszerének fejlesztése eszközbeszerzésekkelTÁMASZTÉK TANODADABASI KISTÉRSÉG FOGLALKOZTATÁSI LEHETŐSÉGEI BŐVÜLÉSÉNEK ELŐSEGÍTÉSEA dabasi Dr. Halász Géza Szakorvosi Rendelőintézet struktúraváltáshoz kapcsolódó képzés és foglalkoztatást támogató fejlesztésGyóni Géza Általános Iskola épületenergetikai fejlesztése Dabas, Kossuth Lajos Általános Iskola komplex megújuló energia felhasználás, mintaprojekt létrehozásaKorszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Korszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Polgármesteri Hivatal akadálymentesítése Vízbázisvédelmi fejlesztés DabasonÉpítő közösségek – a dabasi Kossuth Művelődési Központ az egész életen át tartó tanulásért ProjektDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Vörösmarty utcai szakaszDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Tabáni úti szakaszBelterületi utak fejlesztése (Ond, Tas, Huba utcák szilárd burkolattal való ellátása)Kompetencia alapú oktatás bevezetése a Kossuth Lajos Általános IskolábanDabasi Roma Tanoda

Ország Közepe Önkormányzati Társulás

 

 

 

 

B. Szabó Gyula és Nagy Ferenc műkedvelő alkotók kiállítása PDF Nyomtat Email
2017. november 18., szombat 21:20

B. Szabó Gyula és Nagy Ferenc műkedvelő alkotók kiállításaA dabasi Kossuth Művelődési Központ és a Galéria Alapítvány tisztelettel meghívja Önt, családját, barátait B. Szabó Gyula és Nagy Ferenc műkedvelő alkotók kiállításának megnyitójára.

Időpont: 2017. november 24.
(péntek), 17 óra

Helyszín: Kossuth Ház Galéria és Kerekes László Alkotóház
(Dabas, Kossuth László u. 19.)
A kiállítást megnyitja: Dr. Kemény Zoltán
Közreműködnek:
Mátyus- Sárközi Duó

Bővebben...
 
Új körzettel bővült a háziorvosi ellátás PDF Nyomtat Email
2017. november 16., csütörtök 20:55

Új körzettel bővült a háziorvosi ellátásEzúton szeretnénk tájékoztatni a tisztelt lakosságot, hogy Dabas Város Önkormányzata Képviselő-testületének 39/2017 (IX.22.) önkormányzati rendelete szerint megalakult a 6. sz. háziorvosi körzet, amelynek székhelye a Központi Orvosi Ügyelet épületében, a Bartók Béla út 59/a szám alatt, illetve a Tinódi utca 1. szám alatt található.

A háziorvosi feladatokat november 2-ától Dr Tar Erika látja el az alábbi rendelési időben:

Bővebben...
 
Tisztelt Dabasi Lakosság! PDF Nyomtat Email
2017. november 15., szerda 19:35

Tisztelt Dabasi Lakosság! A Központi Statisztikai Hivatal Dabas település egy részén  kötelező  adatszolgáltatáson alapuló  mezőgazdasági adatfelvételt hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint. Az összeírók november 22-e és december 15-e között keresik fel háztartásokat.

A felvételek Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma és neve:
2219 Egyéni gazdaságok decemberi összeírása, 2017

Bővebben...
 
Étlapok PDF Nyomtat Email
2017. november 15., szerda 19:10

„Új közétkeztetés”  : Havi étlapHonlapunkon elérhető Dabas Város „Új közétkeztetés” szolgáltatásának (2017. november 20 - november 24.  heti) FELNŐTT  ételkínálata.

Az étlapok részletes adatai megtekinthetőek IDE KATTINTVA.

 
Szociális Munka Napja a Kossuth Kulturális Központban PDF Nyomtat Email
2017. november 14., kedd 20:20

Szociális Munka Napja a Kossuth Kulturális Központban Dabas Város Önkormányzata idén is köszöntötte a szociális szférában dolgozókat, az idősotthonok munkaközösségeit, a fogyatékkal élők gondozóit, a védőnőket és a vöröskereszt munkatársait, valamint a szakma eddigi kitüntetettjeit és a karitatív jellegű tevékenységet végző csoportokat.

Az idei rendezvénynek november 9-én, csütörtökön a Kossuth Kulturális Központ adott helyet, ahol mintegy 60 meghívott jelent meg. Kőszegi Zoltán polgármester köszöntőjét követően átadták a Rászorultakért és Elesettekért díjat, amelye idén az Átrium Idősek Otthona munkaközössége érdemelt ki az idősgondozásban végzett áldozatos munkájáért.

Bővebben...
 
Javaslatkérés PDF Nyomtat Email
2017. november 13., hétfő 22:40

JavaslatkérésFelhívás Dabas Város Önkormányzata által adományozandó sporttal kapcsolatos díjakra vonatkozó javaslattételi lehetőségről.

Dabas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete minden év végén adja át a  „Dabas Város Sportjáért” és kategóriánként az „Év Sportolója” díjakat.

A rendelet értelmében a „Dabas Város Sportjáért” díj annak a személynek vagy egyesületnek, társadalmi szervezetnek adományozható, aki a város érdekében kiemelkedő sportmunkát végzett, és kimagasló teljesítménye mellett magatartásával is példát mutatott. A „Dabas Város Sportjáért” díjból évente egy adományozható, a díj odaítélésről az Emberi Erőforrás  Bizottság javaslatára a Képviselő-testület dönt.

Bővebben...
 
LEADER pályázatok PDF Nyomtat Email
2017. november 13., hétfő 22:00

LEADER pályázatokTisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy megjelent a Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület illetékességi területén pályázható mikrovállalkozások fejlesztésének támogatása, versenyképes turisztikai kínálat megteremtésének támogatása, valamint az élhető terek és innovatív közösségi terek kialakításának támogatása jogcím.

Bővebben...
 
Dabasi Újság november havi száma PDF Nyomtat Email
2017. november 10., péntek 20:15

Dabasi Újság november havi számaElkészült a  Polgármesteri Kabinetiroda munkatársai által szerkesztett Dabasi Újság november havi száma.

Dabas Város Önkormányzata ingyenes lapjának  digitális változata elérhető IDE KATTINTVA.

 
November havi Orvosi Ügyelet PDF Nyomtat Email
2017. november 07., kedd 19:00

Dabas Város Központi Orvosi Ügyeletének beosztása. Honlapunkon elérhető Dabas Város Központi Orvosi Ügyeletének 2017. év november havi beosztása.

A részletes adatok megtekinthetőek IDE KATTINTVA.

 
30 milliárd forintból újulhat meg a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház PDF Nyomtat Email
2017. november 06., hétfő 21:40

 30 milliárd forintból újulhat meg a Jahn Ferenc Dél-pesti KórházAz Egészséges Budapest program keretében 30 milliárd forintot szán a kormány arra, hogy felújítsák a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházat.

Az idei esztendőben a 30 milliárd forintból 3 milliárd áll idén rendelkezésre, ebből a pénzből: 1,3 milliárd forintból a diagnosztikai és terápiás eszközparkot, valamint az informatikai hátteret fejlesztik,  további 1,6 milliárdból pedig egy új, a sürgősségi ellátást is magában foglaló szakrendelői tömb épül. Ezen fejlesztések előnyeit Pest megye és városunk lakói is élvezhetik majd az elkövetkező időszakban.

Bővebben...
 
Képviselő-testületi ülés /2017.10.27/ PDF Nyomtat Email
2017. november 03., péntek 23:10
Képviselő-testületi ülés /2017.10.27/Dabas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. október  26-án 17.00. órai kezdettel ülést tartott a  Polgármesteri Hivatal  III. emeleti tárgyalótermében, melynek összefoglaló anyagát tekinthetik meg olvasóink.
Bővebben...
 
Játszótéravatás PDF Nyomtat Email
2017. november 02., csütörtök 22:18

JátszótéravatásA Gyóni Napok rendezvénysorozat részét képezte október 19-én a Gyóni Géza Általános Iskola Vasút utcai kertrészében megtartott játszótéravatás.

Az átadáson készült felvételeket tekinthetnek meg az érdeklődők az alábbi videoanyagban.

Bővebben...
 
Galádka rémtettei - színdarab és könyvbemutató PDF Nyomtat Email
2017. november 02., csütörtök 22:10

Galádka rémtettei - színdarab és könyvbemutatóOktóber 25-én került megrendezésre a Galádka rémtettei - színdarab és könyvbemutató rendezvény a Dabasi Táncsics Mihály Gimnáziumban.

Az alábbi videoanyagban az eseményről tekinthetnek meg összefoglaló anyagot az érdeklődők.

Bővebben...
 
A rendelési idő változásai november hónapban PDF Nyomtat Email
2017. november 02., csütörtök 21:10

A rendelési idő változásai!A " Dr. Halász Géza " Szakorvosi Rendelőintézetben 2017. november hónapban a szakrendelések rendelési idejében bekövetkező változások.

Valamennyi Szakrendelés Vezetőjének
Valamennyi Családorvosnak
Valamennyi Gyermekorvosnak
Gondozóintézet Vezetőinek

Bővebben...
 
A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatója PDF Nyomtat Email
2017. október 31., kedd 20:40

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatója Felkészülés a téli időjárásra

Rendkívüli havazás – hóviharok
A rendkívüli téli időjárás alatt általában a hideg hőmérsékleten lehulló nagy mennyiségű csapadékot értjük, mint amilyen a havazás vagy az ónos eső.

Bővebben...
 
Értesítés lő- és gyakorlótér elfoglaltságáról PDF Nyomtat Email
2017. október 31., kedd 19:40

Értesítés lő- és gyakorlótér elfoglaltságáról A Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központja értesíti a lakosságot, hogy 2017. november hónapban tervezetten a tatárszentgyörgyi lő- és gyakorlótéren éleslövészetek és egyéb katonai tevékenységek kerülnek végrehajtásra, a Tatárszentgyörgy - Dabas közötti műút időszakos lezárása  várható.

Az átvezető talajutak katonai biztonsági őrséggel időszakosan lezárásra kerülhetnek, ezért a Lő- és a gyakorlótéren, valamint a Nagy robbantótéren való áthaladás korlátozva lesz a várható katonai mozgás miatt az alábbi időpontokban:

Bővebben...
 
1956-os ünnepi megemlékezés PDF Nyomtat Email
2017. október 30., hétfő 22:45

1956-os ünnepi megemlékezésOktóber 23-án, hétfő délután került sor az 1956-os ünnepi megemlékezésre az '56-os Büszkeségpont emlékszobájában.

Az eseményről készült felvételeket tekinthetik meg olvasóink az alábbiakban.

Bővebben...
 
Luther utca 2017 PDF Nyomtat Email
2017. október 30., hétfő 22:20

Luther utca 2017Október 14-én, szombaton a Luther utca programjaival kezdődtek meg városunkban a Gyóni Napok rendezvényei.

Az alábbi videoanyagban a megrendezett programokról tekinthetnek meg összefoglaló anyagot az érdeklődők.

Bővebben...
 
KÉPGALÉRIA - ÚJSZÜLÖTTEK KÖSZÖNTÉSE 2017 ősz PDF Nyomtat Email
2017. október 28., szombat 19:40

KÉPGALÉRIA - ÚJSZÜLÖTTEK KÖSZÖNTÉSE 2017 őszOktóber 21-én került sor a 2017. első félévében született csecsemők köszöntésére a gimnázium új sportcsarnokában.

A köszöntőünnepséget követően a megújuló Parragh-tónál a gyermekek születésének örömére facsemeték kerültek elültetésre, és ezzel egy új liget kialakítása is megtörtént.

1. ÚJSZÜLÖTTEK KÖSZÖNTÉSE 2017 ősz

 
GYÓNI NAPOK 2017 - KÉPEKBEN II. PDF Nyomtat Email
2017. október 26., csütörtök 21:20

Új képek a képgalériánkban 2015A GYÓNI NAPOK rendezvényeiről készült fényképfelvételek II. része:

1. A lutheri tanok terjedése Svájcban
2. Ünnepi szeretetvendégség a Reformáció ünnepének 500. alkalmából
3. 1956-os ünnepi megemlékezés

 
Mese Habbal vígjáték PDF Nyomtat Email
2017. október 26., csütörtök 20:00

Mese Habbal vígjátékA Körúti Színház MESE HABBAL vígjátékának vendégjátékára lehet jegyeket vásárolni az Önkormányzat titkárságán.

További részletek és információ: 06-29/561-282

Bővebben...
 
GYÓNI NAPOK 2017 - KÉPEKBEN I. PDF Nyomtat Email
2017. október 25., szerda 21:39

Új képek a képgalériánkban 2015Befejeződtek a GYÓNI NAPOK rendezvényei. A programokról készült fényképfelvételek feltöltése a képgalériánkba elkezdődött.

1. Luther utca 2017 - Programok
2.
Helytörténeti beszélgetések
3. „Esti ovi SZÜLŐKNEK”
4.  A MŰVÉSZET DEMOKRÁCIÁJA III.
5. Játszótéravatás
6. Ajándékkosár

 
Közvilágítással kapcsolatos hibák bejelentése PDF Nyomtat Email
2017. október 25., szerda 21:00

Közvilágítással kapcsolatos hibák bejelentéseTájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a közvilágítással kapcsolatos hibák bejelentését az elkövetkező hónapokban az alábbi e-mail elérhetőségen tehetik meg:

Hibabejelentés:

e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.


Dabas Város Polgármesteri Hivatal

 
A Dabasi Újság novemberi számának lapzártája PDF Nyomtat Email
2017. október 25., szerda 20:40

A Dabasi Újság lapzártájaÉrtesítem az érintetteket, hogy a Dabasi Újság 2017. novemberi számának lapzártájára november 6-án, hétfőn kerül sor.

Kérem az érintetteket, hogy a megadott időpontig küldjék el a közlésre szánt anyagot a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , vagy a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címre.

Kapui Ágota
főszerkesztő

 
Aszfaltrajz a Luther utcában PDF Nyomtat Email
2017. október 15., vasárnap 23:50

Aszfaltrajz a Luther utcában Október 14-én, szombaton aszfaltrajz és „csatorna póló” készítéssel kezdődtek meg városunkban a Gyóni Napok rendezvényei.

A Luther utca lakói a szép időt kihasználva vázolták színes ötleteiket az utca aszfaltjára. A jó hangulatú közösségi eseményről
készült pillanatfelvételeket tekinthetik meg az érdeklődők az alábbi videóban, illetve nézhetik meg az elkészült alkotások fotóit a képgalériánkban..

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL