koszonto
*** Kiemelt híreink oldalainkon:---- *** Dabasi Újság: "Dabasi Újság október havi száma" ****

Keresés

Névnapok

Névnapok ma: Salamon, Holnap: Blanka, Bianka.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Önkormányzati választások 2014Dabasi Újság számaiRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésDabasi Ipari ParkDERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőVárosközpont fejlesztési munkálataiDabas.hu SportSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat MenetrendekIdőjárás jelentésekUV-B sugárzás térképFacebook Dabas VárosFacebook PiaccsarnokÖko-KvízFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK:

Kerékpárosbarát település 2010 DabasGyóni Géza Általános Iskola épületenergetikai fejlesztése Dabas, Kossuth Lajos Általános Iskola komplex megújuló energia felhasználás, mintaprojekt létrehozásaKorszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Korszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Polgármesteri Hivatal akadálymentesítése Vízbázisvédelmi fejlesztés DabasonÉpítő közösségek – a dabasi Kossuth Művelődési Központ az egész életen át tartó tanulásért ProjektDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Vörösmarty utcai szakaszDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Tabáni úti szakaszBelterületi utak fejlesztése (Ond, Tas, Huba utcák szilárd burkolattal való ellátása)Kompetencia alapú oktatás bevezetése a Kossuth Lajos Általános IskolábanDabasi Roma Tanoda

Ország Közepe Önkormányzati Társulás

 

 

 

 

Gyóni Napok 2014 - képekben II. PDF Nyomtat Email
2014. október 23., csütörtök 20:20

Új képek a képgalériánkban 2014A következő GYÓNI NAPOK rendezvénysorozat eseményeiről készült képanyagokkal bővült képgalériánk tartalma:

1. A dabasi 25 éves házassági évfordulósok köszöntése
2. 150 éve született Gróf Vay Péter

 
LOMTALANÍTÁS PDF Nyomtat Email
2014. október 23., csütörtök 17:20

LOMTALANÍTÁS Tisztelt Lakosok!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy Dabas Város Önkormányzata megbízásából az NHSZ Dabas Kft. 2014. október 25-én, szombaton lomtalanítást végez, amelynek során a dabasi lakosság háztartásában képződött lomhulladék elszállításra kerül.

Kérjük a lakosságot, hogy az elszállításra szánt lomhulladékot a saját ingatlanjuk előtt helyezzék el.

Bővebben...
 
Sári Szlovák Önkormányzat alakuló ülése PDF Nyomtat Email
2014. október 23., csütörtök 16:48

Képviselő-testület alakuló üléseA Dabasi Helyi Választási Bizottság Elnöke 2014.október 27-én (hétfő) 15.00 órakor a Sári Szlovák Önkormányzat testületének alakuló ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.

Az ülés helye: Dabasi Polgármesteri Hivatal Dabas, Szent István tér 1/B.

Az alakuló ülés keretében kerül sor Dr. Pacsirta István Gábor, a HVB elnökének a választás eredményéről szóló tájékoztatójára és a nemzetiségi önkormányzati képviselők eskütételére.

Letölthető meghívó anyaga: ide kattintva

 
Roma Nemzetiségi Önkormányzat alakuló ülése PDF Nyomtat Email
2014. október 23., csütörtök 16:40

Képviselő-testület alakuló üléseA Dabasi Helyi Választási Bizottság Elnöke 2014.október 27-én (hétfő) 13.00 órakor a Dabas Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének alakuló ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.

Az ülés helye: Dabasi Polgármesteri Hivatal Dabas, Szent István tér 1/B.

Az alakuló ülés keretében kerül sor Dr. Pacsirta István Gábor, a HVB elnökének a választás eredményéről szóló tájékoztatójára és a nemzetiségi önkormányzati képviselők eskütételére.

Letölthető meghívó anyaga: ide kattintva
 
Videogaléria: A 65 éves FC Dabas jubileumi ünnepsége PDF Nyomtat Email
2014. október 23., csütörtök 16:30

Videogaléria: A 65 éves FC Dabas jubileumi ünnepsége2014. szeptember 27-én délután a 65 éves FC Dabas jubileumi ünnepségére látogattak el a sportkedvelők a sári focipályán. A rendezvényen sporttörténeti kiállítással és mérkőzésekkel emlékeztek a legrégebbi dabasi sportklub eseményeire, és lerakták a készülő sportcentrum alapkövét.

Az ünnepségről készült felvételeket most megtekinthetik videogalériánkban ide kattintva.

 
Videogaléria: Dabasi-szőlősi Tájház avatóünnepsége PDF Nyomtat Email
2014. október 21., kedd 20:50

Videogaléria: Dabasi-szőlősi Tájház avatóünnepsége2014. szeptember 26-án került sor a Dabasi-szőlősi Tájház avatóünnepségére a Kinizsi utcában. A szőlősiek legnagyobb örömére értékes helytörténeti, néprajzi gyűjtemény talált otthonra a kis parasztházban, ezt a megelégedést igazolta, hogy a közösség nagy számban képviseltette magát a rendezvényen.

Az átadásról készült felvételeket most megtekinthetik videogalériánkban ide kattintva.

 
Dabas DIEGO KC – Budaörs-Tatabánya PDF Nyomtat Email
2014. október 21., kedd 18:15

Dabas DIEGO KC – Budaörs-TatabányaFelnőtt csapatunk október 18-án a bajnokság hatodik fordulójában a Budaörs-Tatabánya U-23-as csapatát fogadta.

A mérkőzésről készült összefoglalót Szilágyi Zoltán edző és Sándor Roland játékos nyilatkozatával  tekinthetik meg az alábbiakban.

Bővebben...
 
A Dabasi Újság novemberi számának lapzártája PDF Nyomtat Email
2014. október 21., kedd 17:40

A Dabasi Újság lapzártájaÉrtesítem az érintetteket, hogy a Dabasi Újság novemberi számának lapzártáját október 28-án, kedden tartjuk.

Kérem, hogy a megbeszélt anyagokat a megjelölt időpontig juttassák el a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , vagy a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címre.

Kapui Ágota
főszerkesztő

 
A könyvtár épületének külső felújítása PDF Nyomtat Email
2014. október 20., hétfő 20:40

A könyvtár épületének külső felújításaA Városi Könyvtárnak otthont adó Halász Olivér kúria épületének felújítási munkálatai az idei évben a télikert és a homlokzatok restaurálásával folytatódnak, valamint infrastruktúrális fejlesztésként új parkoló és járdarész kerül kiépítésre az épület mellett.

További részleteket a munkálatokról a következő videoriport megtekintésével kaphatnak az érdeklődők.

Bővebben...
 
Ingyenes elsősegély előadások PDF Nyomtat Email
2014. október 20., hétfő 20:20

Ingyenes elsősegély előadások Ugye Ön is volt már olyan helyzetben, amikor elsősegélyt kellett volna nyújtania?

Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket ingyenes elsősegély előadásainkra, amelyeken érdekes tanácsokat kaphatnak a háztartásban, közutakon, munkahelyen történő balesetek ellátásáról, újraélesztésről, csecsemők és gyermekek sürgősségi ellátásáról és egyéb, elsősegély beavatkozást igénylő sürgős esetek ellátásáról!

Bővebben...
 
Gyóni Napok 2014 - képekben I. PDF Nyomtat Email
2014. október 18., szombat 00:40

Új képek a képgalériánkban 2014A következő GYÓNI NAPOK rendezvénysorozat eseményeiről készült képanyagokkal bővült képgalériánk tartalma:

1. A MŰVÉSZET DEMOKRÁCIÁJA
2. Az ÁSZ színpad bemutatója
3. MI MÉG OLVASUNK-KÖR
4. A GRÁDICS ZENEKAR koncertje

 
HIRDETMÉNY PDF Nyomtat Email
2014. október 17., péntek 19:50

HIRDETMÉNYTisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. május 1-jén a törvény erejénél fogva megszűnt a mező- és erdőgazdasági földekre, nem közeli hozzátartozók között, szerződéssel alapított haszonélvezeti jog, továbbá használat joga (a továbbiakban együtt: haszonélvezeti jog).

Bővebben...
 
Kerekes László Emlékkiállítás PDF Nyomtat Email
2014. október 15., szerda 18:40

Kerekes László Emlékkiállítás Dabas Város Önkormányzata, a dabasi Kossuth Művelődési Központ és a Galéria Alapítvány tisztelettel meghívja Önt, családját, barátait Kerekes László születésének 75. évfordulója alkalmából a KEREKES LÁSZLÓ ALKOTÓHÁZ átadására és a KEREKES LÁSZLÓ EMLÉKKIÁLLÍTÁS megnyitójára.

Időpont: 14. október 22. (szerda). 14 óta
Helyszín:
Kossuth Ház Galéria (Dabas. Kossuth László u. 19.)

Bővebben...
 
Kedves Szülők! PDF Nyomtat Email
2014. október 15., szerda 17:55

Kedves Szülők! Idén is megrendezzük az Újszülöttek köszöntését a 2014. év első félévében született csecsemők számára. November 8-án, szombaton 10.00 órára várjuk a kedves szülőket és a babákat a gyóni Mesevár Óvodába (Benedek Elek u. 2.), ahol átvehetik gyermekük ajándékutalványát, oklevelét és egy szál fehér rózsát.

Délután 14.00 órától a sári csati-parton lévő Újszülöttek Ligetébe hívom Önöket, ahol együtt elültetünk egy facsemetét kisbabájuk születésének örömére.

Kőszegi Zoltán
polgármester

 
"Zöldkönyves" tanfolyam PDF Nyomtat Email
2014. október 15., szerda 17:00

"Zöldkönyves" tanfolyam Tisztelt Gazdálkodók!

"Zöldkönyves" tanfolyam szervezése kezdődik Újlengyelben.
Az indítás feltétele az, hogy minimum 25 fő írásban ezen igényét jelezze a Polgármesteri Hivatalban H-P 8:00-16:00 Virág Anitánál. (név, cím, telefon, kamarai regisztrációs szám, e-mail cím megadásával)

Bővebben...
 
Képgaléria PDF Nyomtat Email
2014. október 14., kedd 20:15

Új képek a képgalériánkban 2014A következő képanyagokkal bővült képgalériánk tartalma:

Kossuth László síremlékének avatóünnepsége

 
Fedezze fel Dabast kisvonattal! PDF Nyomtat Email
2014. október 14., kedd 19:30

Fedezze fel Dabast kisvonattal! Október 15-én 18.00 órától a rendőrség mögötti parkolóból indul a városnéző kisvonat! Célállomása: A felújított Nemes-kúria és közösségi színtér

Szerdánként ugyanebben az időpontban minden héten a város különböző pontjaira látogathatnak el az érdeklődők!

További  információk a gumikerekes városnéző kisvonatról  ide kattintva olvashatóak.

Bővebben...
 
Elindult a szezon a labdarúgóknál PDF Nyomtat Email
2014. október 14., kedd 18:34

Elindult a szezon a labdarúgóknálMegkezdődött a pontvadászat az FC Dabas SE csapatai számára a 2014-15-ös bajnoki idényben.

Az egyesület három felnőtt csapatot versenyeztet, egyet az NBIII-ban, és kettőt a pest megyei bajnokság másod-, illetve harmadosztályában.

Bővebben...
 
Választási információ PDF Nyomtat Email
2014. október 12., vasárnap 22:10

Önkormányzati választás II.Lezajlottak az önkormányzati választások. Az aktuális országos és helyi eredményekről a valasztas.hu weboldalon találhatnak friss információkat az érdeklődők.

 
Családi nyílt nap PDF Nyomtat Email
2014. október 12., vasárnap 21:30

Családi nyílt nap LOMBHULLATÓ családi nyílt napot tart a Kölyöksziget Játéktár csapata 2014 október 18-án (szombat) 9.00 - 18.00 óra között, valamint november 6-án  VETÍT AZ EGÉSZ ORSZÁG és november 8-án NEVESS VELE! címmel megrendezésre kerülő rendezvényeikkel várják az érdeklődőket.

Helyszín:
2370 Dabas, Zlinszky u. 6.

Bővebben...
 
Dabasi Újság október havi száma PDF Nyomtat Email
2014. október 09., csütörtök 17:55

Dabasi Újság október havi számaElkészült a  Polgármesteri Kabinetiroda munkatársai által szerkesztett Dabasi Újság október havi száma.

Dabas Város Önkormányzata ingyenes lapjának  digitális változata elérhető IDE KATTINTVA.

 
XVI. Dabasi Napok képekben III. PDF Nyomtat Email
2014. október 09., csütörtök 17:40

Új képek a képgalériánkban 2014A következő XVI. Dabasi Napok rendezvénysorozat eseményeiről készült képanyagokkal bővült képgalériánk tartalma:

1. Idősek világnapi ünnepsége
2. ROCK-TÉR
3. Kossuth Zsuzsanna SZKI 25. évfordulója

 
Gyóni Napok 2014 PDF Nyomtat Email
2014. október 08., szerda 20:40

Gyóni Napok 2014Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2014 évi. GYÓNI NAPOK rendezvénysorozatára.

Pálinkásné Balázs Tünde
alpolgármester
Kőszegi Zoltán
polgármester
Bővebben...
 
A MÁV-START Zrt. tájékoztatója PDF Nyomtat Email
2014. október 08., szerda 19:00

A MÁV-START Zrt. tájékoztatójaA MÁV-START Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy 2014. október 12-től 2014. december 13-ig Szolnok – Püspökladány állomások között végzett pályaátépítési munkák miatt a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Bővebben...
 
A felújított Nemes-kúria PDF Nyomtat Email
2014. október 07., kedd 19:30

Videoriport a Nemes-kúria felújításárólA Dabasi Napok keretében átadásra került Felsődabason a Nemes-kúria.

A Halász program keretén belül megújult épületről Kosztolányi Gyula, a városrész képviselője mesél és mutatja be a részleteket az alábbi videoriportban.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

MÉDIA FORRÁSAINK: