koszonto
*** Kiemelt híreink oldalainkon:---- *** Dabasi Újság: "Dabasi Újság szeptember havi száma" ****

Keresés

Névnapok

Névnapok ma: Adalbert, Holnap: Vencel.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésDabasi Ipari ParkDERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőVárosközpont fejlesztési munkálataiDabas.hu SportSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat MenetrendekIdőjárás jelentésekUV-B sugárzás térképFacebook Piaccsarnok„Házhoz menő” szelektív hulladékgyűjtés"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK:

Kerékpárosbarát település 2010 DabasEurópa a polgárokért programDabas Integrált Településfejlesztési StratégiájaAz OKÖT hulladékgazdálkodási  rendszerének fejlesztése eszközbeszerzésekkelTÁMASZTÉK TANODADABASI KISTÉRSÉG FOGLALKOZTATÁSI LEHETŐSÉGEI BŐVÜLÉSÉNEK ELŐSEGÍTÉSEA dabasi Dr. Halász Géza Szakorvosi Rendelőintézet struktúraváltáshoz kapcsolódó képzés és foglalkoztatást támogató fejlesztésGyóni Géza Általános Iskola épületenergetikai fejlesztése Dabas, Kossuth Lajos Általános Iskola komplex megújuló energia felhasználás, mintaprojekt létrehozásaKorszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Korszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Polgármesteri Hivatal akadálymentesítése Vízbázisvédelmi fejlesztés DabasonÉpítő közösségek – a dabasi Kossuth Művelődési Központ az egész életen át tartó tanulásért ProjektDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Vörösmarty utcai szakaszDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Tabáni úti szakaszBelterületi utak fejlesztése (Ond, Tas, Huba utcák szilárd burkolattal való ellátása)Kompetencia alapú oktatás bevezetése a Kossuth Lajos Általános IskolábanDabasi Roma Tanoda

Ország Közepe Önkormányzati Társulás

 

 

 

 

A Mi még olvasunk kör programajánlója PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 26., hétfő 21:30

A Mi még olvasunk kör programajánlója2016-os könyvhétre megjelent Valentyik Ferenc A földem nem ereszt című könyve, melyben a dabasi helytörténeti írások mellett megismerhetjük a szerzőt, mint szépírót. A Mi még olvasunk kör tagjai 2016. szeptember 29-én beszélgetnek a kötet novelláiról Valentyik Ferenccel a Halász Móricz-kúria megújult pinceklubjában 18 órától.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel hívnak és várnak!

Bővebben...
 
Videogaléria: 5. Házunk–Hazánk országos fotókiállítás megnyitója PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 26., hétfő 21:20

Videogaléria: Új tornaterem alapkőletételeXVIII. Dabasi Napok rendezvénysorozat részeként került sor szeptember 17-én az 5. Házunk–Hazánk országos fotókiállítás megnyitójára és díjátadójára a Kossuth Ház Galéria és Kerekes László Alkotóházban.

A rendezvényről készült felvételek megtekinthetőek videogalériánkban ide kattintva.

 
A Dabasi Újság októberi számának lapzártája PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 26., hétfő 09:20

A Dabasi Újság lapzártájaÉrtesítem az érintetteket, hogy a Dabasi Újság 2016. októberi számának lapzártájára október 3-án, hétfőn kerül sor.

Kérem az érintetteket, hogy a megadott időpontig küldjék el a közlésre szánt anyagot a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , vagy a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címre.

Kapui Ágota
főszerkesztő

 
Étlapok PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 23., péntek 09:25

„Új közétkeztetés”  : Havi étlapHonlapunkon elérhető Dabas Város „Új közétkeztetés” szolgáltatásának heti (2016. szeptember 26. - 2016. szeptember 30. és 2016. szeptember 19. - 2016. szeptember 23. ) FELNŐTT  ételkínálata.

Az étlapok részletes adatai megtekinthetőek IDE KATTINTVA.

 
Dabas VSE KC - Telekom Veszprém U23 PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 22., csütörtök 20:40

Dabas VSE KC - Telekom Veszprém U23A hétvégén az NBI/B nyugati csoport felnőtt férfi kézilabda bajnokságban szereplő csapatunk a Veszprém U23 csapatát fogadta az OBO Arénában.

A mérkőzés összefoglalóját Tomori Győző vezetőedző és Kovacsics Ferenc játékos nyilatkozatával tekinthetik meg az alábbiakban.

Bővebben...
 
XVIII. Dabasi Napok képekben PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 21., szerda 22:10

Új képek a képgalériánkban 2015A következő képanyagokkal bővült képgalériánk tartalma:

1. Testvérvárosi találkozó

2. V. Házunk–Hazánk országos fotókiállítás megnyitója és díjátadója

3. Kalinkovó–FC Dabas öregfiúk futballmérkőzés

4. XI. Rétes-utca Fesztivál

 
Felhívás veszettség elleni védekezésre! PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 21., szerda 20:30

Felhívás veszettség elleni védekezésreA következőkben a Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal felhívását olvashatják a veszettség elleni védekezéssel kapcsolatban, illetve a helyi vakcinázási kampány időpontja is közlésre kerül.

Bővebben...
 
Ebzárlat és legeltetési tilalom elrendelése PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 21., szerda 20:20

 Ebzárlat és legeltetési tilalom elrendeléseA Pest Megyei Kormányhivatal Dabasi Járási Hivatal Járási Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Hivatala településünk közigazgatási területén a vörös rókák veszettség elleni orális immunizálása miatt, a csalétek vakcina kiszórásának időpontjától - amit Pest megyében (időjárás függvényében) meghatározott területeken 2016. október 1.. és október 04. közötti időpontra terveznek - számított 21 napig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendel el.

Bővebben...
 
Videogaléria: Új tornaterem alapkőletétele PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 20., kedd 19:20

Videogaléria: Új tornaterem alapkőletételeTáncsics Mihály Gimnázium új tornatermének ünnepélyes alapkőletételére 2016. szeptember 13-án került sor a Semmelweis utca és Sportcsarnok utca kereszteződésénél.

A rendezvényről készült felvételek megtekinthetőek videogalériánkban ide kattintva.

 
HIRDETMÉNY PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 19., hétfő 21:20

 Ebzárlat és legeltetési tilalom elrendeléseA Pest Megyei Kormányhivatal elsőfokú vadászati hatósági jogkörében eljárva, felhívja a 13-575350-301 kódszámú vadászterület földtulajdonosi közösségének figyelmét arra, hogy a közös képviselő nyilvántartásba vételére irányuló eljárásban döntést hozott, amely a vadászati hatóság székhelyén megtekinthető.

Bővebben...
 
LOMTALANÍTÁS PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 19., hétfő 20:10

LOMTALANÍTÁSTisztelt Dabasi Lakosok!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a 2012. évi CLXXXV. törvény 44. § (1) bekezdése alapján az NHSZ OKÖT Nonprofit Kft. 2016. november 05-én szombaton lomtalanítást végez.

Lomhulladékként a következő hulladékokat szállítjuk el: A háztartásokban keletkezett azon hulladék (háztartási berendezési felszerelési, használati tárgyak, eszközök és anyagok), amely a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedényzetben nem helyezhető el és a rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladja. Egy ingatlantól annyi lomhulladékot szállítunk el, ami normál életvitel mellett, 1 év alatt keletkezhet az ingatlannál.

Bővebben...
 
Almahordás PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 16., péntek 17:00

AlmahordásKedves Időskorú Dabasi Polgárok!

Dabas Város Önkormányzata idén is megajándékozza Önöket almával. Munkatársaink szeptember 12–23. között juttatják el az almacsomagokat az Önök otthonába.

Polgármesteri Hivatal

 
Táncsics Mihály Gimnázium új tornatermének alapkőletétele PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 15., csütörtök 22:00

Táncsics Mihály Gimnázium új tornatermének alapkőletételeA közel 500 millió forintos beruházás a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében valósul meg a Táncsics Mihály Gimnáziumban. Az ünnepélyes alapkőletételt Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Mernyei Ákos európai uniós és nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár részvételével tartották meg 2016. szeptember 13-án.

A fejlesztés hozzájárul a diákok egészséges testi fejlődéséhez és a mindennapi sportkultúra népszerűsítéséhez.A létesítmény az iskolai használat igényein túl a település egyéb közösségi és sport igényeinek is képes eleget tenni.

Bővebben...
 
Helyszínváltozás PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 15., csütörtök 20:35

HelyszínváltozásKedves Versenyzőink!

A Dabasi Talentumok szeptember 20-i elődöntőjének (vers- és prózamondás) helyszíne megváltozott,
mert a Nemes-kúria túl kicsinynek bizonyult a nagy érdeklődés miatt. Így az elődöntő helyszínét áttettük a Halász Móricz-kúriába (Kossuth Lajos út 7.), a kezdés időpontja 15.00 óra.

 
90 évesek köszöntése PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 14., szerda 20:10

 90 évesek köszöntéseKőszegi Zoltán polgármester Dabas Város és Önkormányzata nevében augusztus hónapban meglátogatta és felköszöntötte városunk legidősebb lakosát Farkas Mihályné, Erzsike nénit 97-dik és Rácz Istvánt  94-dik születésnapja alkalmából.

A látogatásokról készült felvételeket tekinthetik meg az alábbiakban.

Bővebben...
 
XVIII. Dabasi Napok PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 13., kedd 21:24

XVIII. Dabasi NapokDabas Város Önkormányzata nevében tisztelettel meghívok minden dabasi polgárt a 18. városnapok programjaira.

Időpont: 2016. szeptember 16–25.

Kőszegi Zoltán
polgármester

Bővebben...
 
Kossuth Kulturális Központ és Könyvtár programjai PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 13., kedd 21:20

Kossuth Kulturális Központ és Könyvtár programjaiA Kossuth Kulturális Központ és Könyvtár szeptember hónapban igen sok és változatos programmal várja közönségét (részletek a linkekre kattintva olvashatóak az intézmény weboldalán).

Ringató- Vedd ölbe, ringasd, énekelj! : szeptember 15-től
Szalóki Ági koncert és "Mese, mese, mátka" - mesenap : szeptember 18-án
Térkiállítás : szeptember 24-én

 
5. Házunk-Hazánk Országos Fotópályázat kiállítás PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 12., hétfő 21:20

5. Házunk-Hazánk Országos Fotópályázat kiállítás Dabas Város Önkormányzata, a Dabasi Fotóklub Egyesület, a dabasi Kossuth Művelődési Központ, és a Galéria Alapítvány tisztelettel meghívja Önt, családját, barátait az 5. Házunk- Hazánk országos fotókiállításra.

A kiállítás megtekinthető: 2016. szeptember 17 - október 15.
Helyszín: Kossuth Ház Galéria és Kerekes László Alkotóház (Dabas, Kossuth László u. 19.)

Bővebben...
 
Képviselő-testületi ülés PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 09., péntek 19:27

MEGHÍVÓDabas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. szeptember  15-én (csütörtökön)   17.00 órai kezdettel rendes ülést tart,  MELYRE TISZTELETTEL MEGHÍVOM.

Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal III. emeleti tárgyaló  (Dabas, Szent István tér l/b.)

Bővebben...
 
Videogaléria: Sári Napok rendezvénysorozat PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 09., péntek 19:00

Videogaléria: Sári Napok rendezvénysorozatAugusztus 13–21. között lezajlott a Sári Napok idei rendezvénysorozata, amely változatos programokat kínált az érdeklődőknek.

A rendezvény eseményeiről készült felvételek megtekinthetőek videogalériánkban ide kattintva.

 
Tisztelt Betegek! PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 08., csütörtök 21:00

Értesítés2016. 10. 1-től változik a vezetékes telefonszám. (új) telefonszám: 06-29-953-345 (rendelési időben hívható). Mobil telefonszám: 06-70-266-0471 (rendelési időn kívül hívható)

Bővebben...
 
Elhunyt Latyák István PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 08., csütörtök 20:30

Elhunyt Latyák István Elhunyt Latyák István nyugalmazott iskolaigazgató, az Üdülőtábor Alapítvány egykori elnöke.

Fájdalommal tudatjuk, hogy hosszantartó, méltósággal viselt betegség után, élete 77. évében elhunyt Latyák István nyugalmazott pedagógus, iskolaigazgató, a révfülöpi üdülőtábor működtetéséért felelős Üdülőtábor Alapítvány kuratóriumának egykori elnöke.

Bővebben...
 
Elhunyt Mráz Mátyásné, Bukovszki Veronika PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 07., szerda 20:20

Elhunyt Mráz Mátyásné, Bukovszki VeronikaFájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy élete 89. évében Mráz Mátyásné, Bukovszki Veronika Dabas Város Kultúrájáért kitüntetett sári babakészítőnk megtért Teremtőjéhez.

Mráz Mátyásné, Bukovszki Veronika 1928. március 17-én született tősgyökeres Sári családban 7. gyermekként. Kiemelkedő kézügyességére már gyermekkorában felfigyeltek szülei és tanárai.

Bővebben...
 
Tigáz tájékoztatás PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 07., szerda 15:00

Tigáz tájékoztatásTájékoztatjuk a lakosságot, hogy a TIGÁZ Zrt. a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (továbbiakban: Hivatal) jóváhagyásával, 2016. október 1-jei dátummal megszünteti földgáz egyetemes szolgáltatási tevékenységét.

Bővebben...
 
Munkalehetőség PDF Nyomtat Email
2016. szeptember 06., kedd 12:00

MunkalehetőségA STRABAG Property and Facility Services Zrt. munkatársakat keres, elsősorban fizikai (villanyszerelő, épületgépész karbantartói) munkakörökbe. Munkalehetőségekkel kapcsolatos ajánlataikat az elkövetkező időszakban rendszeresen közöljük oldalainkon is.

Most a következő álláslehetőségeket kínálja Kecskeméti telephelyeiken: Karbantartó és Karbantartó csoportvezető

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL