koszonto
*** Kiemelt híreink oldalainkon:---- *** Dabasi Újság: "Dabasi Újság június havi száma" ****

Keresés

Névnapok

Névnapok ma: Tihamér, Annamária, Holnap: Ottó.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésDabasi Ipari ParkDERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőVárosközpont fejlesztési munkálataiDabas.hu SportSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat MenetrendekIdőjárás jelentésekUV-B sugárzás térképFacebook Piaccsarnok„Házhoz menő” szelektív hulladékgyűjtés"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK:

Kerékpárosbarát település 2010 DabasEurópa a polgárokért programDabas Integrált Településfejlesztési StratégiájaAz OKÖT hulladékgazdálkodási  rendszerének fejlesztése eszközbeszerzésekkelTÁMASZTÉK TANODADABASI KISTÉRSÉG FOGLALKOZTATÁSI LEHETŐSÉGEI BŐVÜLÉSÉNEK ELŐSEGÍTÉSEA dabasi Dr. Halász Géza Szakorvosi Rendelőintézet struktúraváltáshoz kapcsolódó képzés és foglalkoztatást támogató fejlesztésGyóni Géza Általános Iskola épületenergetikai fejlesztése Dabas, Kossuth Lajos Általános Iskola komplex megújuló energia felhasználás, mintaprojekt létrehozásaKorszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Korszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Polgármesteri Hivatal akadálymentesítése Vízbázisvédelmi fejlesztés DabasonÉpítő közösségek – a dabasi Kossuth Művelődési Központ az egész életen át tartó tanulásért ProjektDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Vörösmarty utcai szakaszDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Tabáni úti szakaszBelterületi utak fejlesztése (Ond, Tas, Huba utcák szilárd burkolattal való ellátása)Kompetencia alapú oktatás bevezetése a Kossuth Lajos Általános IskolábanDabasi Roma Tanoda

Ország Közepe Önkormányzati Társulás

 

 

 

 

Július havi Orvosi Ügyelet PDF Nyomtat Email
2016. június 30., csütörtök 21:40

Dabas Város Központi Orvosi Ügyeletének beosztása. Honlapunkon elérhető Dabas Város Központi Orvosi Ügyeletének 2016. év július havi beosztása.

A részletes adatok megtekinthetőek IDE KATTINTVA.

 
A rendelési idő változásai július hónapban PDF Nyomtat Email
2016. június 30., csütörtök 21:30

A rendelési idő változásai!A " Dr. Halász Géza " Szakorvosi Rendelőintézetben 2016. július hónapban a szakrendelések rendelési idejében bekövetkező változások.

Valamennyi Szakrendelés Vezetőjének
Valamennyi Családorvosnak
Valamennyi Gyermekorvosnak
Gondozóintézet Vezetőinek

Bővebben...
 
Értesítés lő- és gyakorlótér elfoglaltságáról PDF Nyomtat Email
2016. június 30., csütörtök 20:10

Értesítés lő- és gyakorlótér elfoglaltságáról A Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központja értesíti a lakosságot, hogy 2016. július hónapban tervezetten a tatárszentgyörgyi lő- és gyakorlótéren éleslövészetek és egyéb katonai tevékenységek kerülnek végrehajtásra, de a Tatárszentgyörgy - Dabas közötti műút időszakos lezárása nem várható.

Az átvezető talajutak katonai biztonsági őrséggel időszakosan lezárásra kerülnek, ezért a Lő- és a gyakorlótéren, valamint a Nagy robbantótéren való áthaladás korlátozva lesz a várható katonai mozgás miatt az alábbi időpontban:

Bővebben...
 
LECSÓFESZTIVÁL 2016. PDF Nyomtat Email
2016. június 29., szerda 21:25

LECSÓFESZTIVÁL 2016. Július 30-án (szombaton), immár hetedik alkalommal ismét megrendezésre kerül a Lecsófesztivál a dabasi Vásártér területén.

Reggel  8 órától  regisztráció, 10 órakor megnyitó,  és tűzgyújtással kezdetét veszi a rendezvény. Lecsófőzés saját alapanyagból, folyamatos zsűrizés.

Bővebben...
 
II. Dabasi Betyárnap PDF Nyomtat Email
2016. június 29., szerda 21:00

II. Dabasi BetyárnapII. Dabasi Betyárnap és Betyártalálkozó - Lovas családi nap és Csikósverseny

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a már másodjára megrendezendő Dabasi Betyárnapra. Egész napos családi programokkal, lovasversenyekkel, csikós bemutatókkal, hagyományőrző főzőversennyel és számtalan egyéb műsorral várják  az érdeklődőket. A belépés díjtalan.

Időpont: 2016. július 9. (szombat), 8:00–19:00
Helyszín: Jakab Lovasudvar
(Dabas, 2370, Andrássy u. 83.)

Bővebben...
 
Rendőrségi tájékoztató PDF Nyomtat Email
2016. június 29., szerda 20:30

Figyeljenek egymásra!Tisztelt Kerékpározók!

A Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság kiemelt figyelemmel kíséri Pest megye útjain a biztonságos kerékpáros közlekedést és ennek érdekében a kerékpáros közlekedési kultúrát.

A nyári szünet megkezdését követően fokozottan veszélyeztetettek a gyermekkorú kerékpárosok, mivel életkorukból adódóan nem rendelkeznek a megfelelő közlekedési szabályismeretekkel. 

Bővebben...
 
Izomláz Futam PDF Nyomtat Email
2016. június 27., hétfő 21:30

Izomláz FutamMi az Izomláz Futam?

Egy 5 kilométer hosszú pálya, 15 nehéz, változatos akadállyal. Igazán nem a tempó a fontos, az időt ugyanis nem mérjük. Egy kalandot ígérünk, annak minden kellékével: sár, kosz, adrenalin, veríték, zúzódások, horzsolások. Barátok és csapat.

Kúszni- mászni kell. Segítséget kérni és segíteni másokon. Minden résztvevő nyer: élményt, örömet, mosolyokat, remek fényképeket. Ja, valószínűleg izomlázat is. Ezért ez a neve: Izomláz Futam.

Időpont: 2016. július 23. Helyszín: Dabas, Mánteleki út - Láp utca

Bővebben...
 
Étlapok PDF Nyomtat Email
2016. június 26., vasárnap 19:30

„Új közétkeztetés”  : Havi étlapHonlapunkon elérhető Dabas Város „Új közétkeztetés” szolgáltatásának heti (2016. június 27. - 2016. július 01.) FELNŐTT  ételkínálata.

Az étlapok részletes adatai megtekinthetőek IDE KATTINTVA.

 
Házszámrendezések PDF Nyomtat Email
2016. június 23., csütörtök 21:25

Tisztelt Lakos! Aki nem kap értesítést, annak nem változott a házszáma.

Kérem az érintett ingatlanok tulajdonosait, hogy a lakcímváltozás miatt keressék fel 30 napon belül (a határidő túllépése esetén lakcímét igazoló okmánya érvénytelen lesz) az Okmányirodát (Dabas, Szent János út 120-122.) az új lakcímkártyák kiadása céljából, mellyel sok további kellemetlenségtől kímélik meg magukat.

Bővebben...
 
13. Dabasi Futónap PDF Nyomtat Email
2016. június 23., csütörtök 21:00

13. Dabasi FutónapJúnius elején került megrendezésre a Surman Motor és Bringa 13. Dabasi Futónap, amely városunk egyik legnagyobb tömegsport rendezvénye. Az idei sportprogram is nagyon sikeres volt, mivel a több mint 1000 résztvevő remek hangulatban futotta le a számára legkedvezőbb távot városunk utcáin.

Az eseményről készült összefoglaló anyagot tekinthetik meg most az alábbiakban az érdeklődők.

Bővebben...
 
Stratégiai zajvédelmi intézkedési tervek társadalmi egyeztetése PDF Nyomtat Email
2016. június 22., szerda 15:55

 Stratégiai zajvédelmi intézkedési tervek társadalmi egyeztetéseA KTI Közlekedéstudományi Nonprofit Kft. (a továbbiakban: KTI) a környezeti zaj értékelésérő és kezeléséről szóló 2002/49/EK irányelvben, valamint az irányelvet a hazai jogrendbe átültető 280/2004. (X. 20.) Korm. rendeletben és a 25/2004. (XII. 20.) KvVM rendeletben előírtaknak megfelelően elkészítette a nagyforgalmú közutakra (3 millió jármű/évnél nagyobb forgalmú országos közúti szakaszok) és a nagyforgalmú vasutakra (30 000 szerelvény/évnél nagyobb forgalmú vasútvonalak) vonatkozó stratégiai zajvédelmi intézkedési tervjavaslatokat.

Bővebben...
 
PIZZAPARTI 2016. PDF Nyomtat Email
2016. június 22., szerda 15:45

PIZZAPARTI 2016.Dabas Város Önkormányzata június 18-án tartotta meg idei Pizzapartiját az újonnan átadott FC Dabas Utánpótlásközpontjában, amelyen közel 300 dabasi diák vett részt.

A rendezvényen Kőszegi Zoltán  polgármester köszöntötte a település iskoláinak kitűnő tanulóit és adta át számukra az elismerő okleveleiket. Az eseményen a jó hangulatról pedig Makkai Miklós bűvész és segítője gondoskodtak.

A Pizzapartin készült fényképek megtekinthetőek képgalériánkban ide kattintva.

 
Idényzáró Gála 2016. PDF Nyomtat Email
2016. június 21., kedd 21:50

Idényzáró Gála 2016.Az idei bajnoki év zárásaként a Dabas VSE KC június közepén rendezte idényzáró gáláját az OBO Arénában.

A különböző korosztályos bajnokságokban résztvevő csapatok az idei évben is szép sikereket értek el a versenyszezonban. A csapattagok és edzőik ezen az évzáró ünnepélyen vehették át eredményeik elismeréseként érmeiket a sportág és a város vezetőitől.

Az évzáró ünnepségen  készült felvételeket, valamint a résztvevőkkel készült riportokat tekinthetik meg az alábbi videoanyagban.

Bővebben...
 
Dabasi Strandfürdő és Szálláshely PDF Nyomtat Email
2016. június 21., kedd 16:20

Dabasi Strandfürdő és Szálláshely Az idén is változatlan árakon, a hét minden napján 10 órától 19 óráig várja a fürdőzni vágyó vendégeket a Dabasi Strand.

A strandfürdő területén kialakított ifjúsági szálláshely, pedig egész évben fogad vendégeket. További információk oldalainkon  ide kattintva olvashatóak, vagy a strand Facebook oldalán.

 
Mezítlábas Park PDF Nyomtat Email
2016. június 20., hétfő 20:25

Mezítlábas ParkSzülői összefogással egy mezítlábas parkot építettek a Bóbita Óvoda udvarán.

Az építés céljáról és a kivitelezés részleteiről tudhatnak meg többet az érdeklődők az alábbi videó megtekintésével.

Bővebben...
 
Ovi-Foci Maci Kupa PDF Nyomtat Email
2016. június 20., hétfő 20:10

Ovi-Foci Maci KupaA Gyermeknap alkalmából együtt sportoltak a dabasi óvodások az Ovi-foci pályán a Szivárvány Óvoda udvarán.

A rendezvényről további információakt az alábbi videó megtekintésével kaphatnak olvasóink.

Bővebben...
 
A Dabasi Újság júliusi számának lapzártája PDF Nyomtat Email
2016. június 20., hétfő 15:38

A Dabasi Újság lapzártájaÉrtesítem az érintetteket, hogy a Dabasi Újság 2016. júliusi számának lapzártájára június 27-én, hétfőn kerül sor.

Kérem az érintetteket, hogy a megadott időpontig küldjék el a közlésre szánt anyagot a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , vagy a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címre.

Kapui Ágota
főszerkesztő

 
Szlovák nyelvű ének és versmondó döntő Dabason PDF Nyomtat Email
2016. június 17., péntek 20:10

Szlovák nyelvű ének és versmondó döntő DabasonJúnius 3-án rendezték meg a Sári Zarándok és Kulturális Központban az Országos Spievanky a versovacky döntőjét.

Az eseményről készült felvételeket tekinthetik meg az érdeklődők az alábbiakban.

Bővebben...
 
Videogaléria: Jótékonysági koncert PDF Nyomtat Email
2016. június 16., csütörtök 20:40

Videogaléria: Jótékonysági koncert A Kisdabasért Egyesület idén is megrendezte kápolna-koncertjét, amely a közönség egyre gyarapodó számából ítélve, évről évre sikeresebb és látogatottabb lesz.

A koncertről készült felvételek megtekinthetőek videogalériánkban ide kattintva.

 
FCBEscola Soccer Camp Dabas 2016. PDF Nyomtat Email
2016. június 15., szerda 20:10

FUTBALL TÁBORJúnius 20-24 között kerül megrendezésre az FC Barcelona és az FC Dabas SE által közösen megvalósított  FCBARCELONA FUTBALL TÁBOR a hétvégén átadott Utánpótlásközpontban.

Kőszegi Zoltán polgármester úr és az FC Dabas SE vezetőssége az elmúlt 2 évben több alkalommal járt Barcelonában, azzal a céllal, hogy az FC Barcelona egyesületével hosszú távú szakmai együttműködést alakítson ki. Több sikeres egyeztetés eredményeképpen a város futball egyesülete licenc-szerződést kötött az FC Barcelonával egy nyári, gyermek focitábor szervezésére. Így tehát idén nyáron először kerül megrendezésre Magyarországon az FCBarcelona hivatalos futball tábora, az FCBEscola Soccer Camp Dabas 2016.

Bővebben...
 
Átadták a dabasi utánpótlás központot PDF Nyomtat Email
2016. június 15., szerda 19:55

Az FC Dabas évzáró és átadó ünnepségeA dabasi Utánpótlásközpont a térség labdarúgó bázisa

Június 11-én ünnepélyes keretek között átadták az FC Dabas Sportegyesület új Utánpótlásközpontját, amely a jövő héten kezdődő dabasi Barcelona Focitábor helyszínéül is szolgál. Az eseményen jelen voltak az egyesület sportolói, szurkolói, támogatói az MLSZ megyei vezetői és az együttműködő egyesületek képviselői.

Bővebben...
 
Bepillantás a fiatalkorúak büntetőjogába PDF Nyomtat Email
2016. június 13., hétfő 18:40

Bepillantás a fiatalkorúak büntetőjogábaFiatalkorúak fogalma, az életkor jelentősége

Mindennapjainkból, a médiából ismert jelenség, hogy a tizennyolc év alattiak követnek el olyan cselekményeket, amelyet már a jog is valamilyen módon szankcionálni rendel. Az is köztudott, hogy ezen cselekményeiket gyakran egymás sérelmére követik el.

Bővebben...
 
Videogaléria: Trianoni megemlékezés PDF Nyomtat Email
2016. június 13., hétfő 18:00

Videogaléria: Trianoni megemlékezés Június 4-én került megrendezésre a trianoni békediktátum 96. évfordulója alkalmából tartandó megemlékezés a Kegyeleti parkban a Wass Albert-szobornál.

Az ünnepségről készült felvételek megtekinthetőek videogalériánkban ide kattintva.

 
Videogaléria: Pedagógusnap PDF Nyomtat Email
2016. június 13., hétfő 17:50

Videogaléria: Pedagógusnap Május 27-én, pénteken a szakképző iskola TISZK termében tartotta pedagógusnapi rendezvényét Dabas Város Önkormányzata.

Az eseményről készült felvételek megtekinthetőek videogalériánkban ide kattintva.

 
Zenekarokat várunk! PDF Nyomtat Email
2016. június 13., hétfő 16:30

Zenekarokat várunk!Tisztelettel és szeretettel meghívunk minden környékbeli zenekart június 24-ére. Szent Iván éj alkalmával tábortüzet gyújtunk és a közös zenéléssel űzzük el a sötétséget. Amatőr zenekarokat is várunk szeretettel. Ez a zenekaroknak egy remek alkalom a megmutatkozásra. Modern, pop és alternatív műfajban jeleskedő zenekarokat várunk elsősorban.
Jelentkezési határidő: Június 15. / szerda
HELYSZÍN: ALSÓNÉMEDI

Érdeklődni lehet:
email: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
telefon: 06 20 281 48 04
facebook: Halászy Károly Művelődési Ház és Könyvtár - Alsónémedi

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL