koszonto

Keresés

Névnapok

Névnapok ma: Kinga, Kincső, Holnap: Kristóf, Jakab.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK:

Európa a polgárokért programDabas Integrált Településfejlesztési StratégiájaAz OKÖT hulladékgazdálkodási  rendszerének fejlesztése eszközbeszerzésekkelTÁMASZTÉK TANODADABASI KISTÉRSÉG FOGLALKOZTATÁSI LEHETŐSÉGEI BŐVÜLÉSÉNEK ELŐSEGÍTÉSEA dabasi Dr. Halász Géza Szakorvosi Rendelőintézet struktúraváltáshoz kapcsolódó képzés és foglalkoztatást támogató fejlesztésGyóni Géza Általános Iskola épületenergetikai fejlesztése Dabas, Kossuth Lajos Általános Iskola komplex megújuló energia felhasználás, mintaprojekt létrehozásaKorszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Korszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Polgármesteri Hivatal akadálymentesítése Vízbázisvédelmi fejlesztés DabasonÉpítő közösségek – a dabasi Kossuth Művelődési Központ az egész életen át tartó tanulásért ProjektDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Vörösmarty utcai szakaszDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Tabáni úti szakaszBelterületi utak fejlesztése (Ond, Tas, Huba utcák szilárd burkolattal való ellátása)Kompetencia alapú oktatás bevezetése a Kossuth Lajos Általános IskolábanDabasi Roma Tanoda

Ország Közepe Önkormányzati Társulás

 

 

 

 

Videogaléria: Én, Karády Katalin… PDF Nyomtat Email
2010. október 31., vasárnap 20:40

Videogaléria: Én, Karády Katalin… Videogalériánk kulturális rendezvényeinket bemutató része bővűlt a XII. Dabasi Napok rendezvénysorozat részeként Valentyik Anna előadóművész által a Halász Móricz-kúriában bemutatott Én, Karády Katalin…című előadás felvételével.

A felvételek megtekinthetőek ide kattintva.

 
Videogaléria: PDF Nyomtat Email
2010. október 26., kedd 23:10

Videogaléria

 

Videogalériánkban megtekinthető az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére megrendezett ünnepségről készült videóanyag ide kattintva.


 
Dabasi Doboz Nap PDF Nyomtat Email
2010. október 21., csütörtök 09:40

Italos kartondoboz gyűjtőakció!Az Italos Karton Egyesülés (IKSZ), az EKO-Punkt Nonprofit Kft., és a Remondis OKÖT Kft. együttműködésével 2010. november 16-én, rendezik meg Dabason az Italos Karton Doboz Napot, amelyre, a város összes óvodáját és általános iskoláját meghívta. Az akció keretében a szorgalmas dabasi gyermekek összesen 230 ezer forintot nyerhetnek oktatási intézményüknek, miközben versenyezhetnek a legtöbbet gyűjtőnek járó MP4 lejátszóért és egyéb ajándékokért.

Bővebben...
 
Főzőverseny 2010. Dabasi Napok / Receptek / PDF Nyomtat Email
2010. október 20., szerda 21:20

Főzőverseny 2010. Dabasi Napok / Receptek /A közel 20 nevező csapat közül az idén a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola nyerte meg a hagyományos Vállalkozók Napi Főzőverseny Vándorbogrács-díját.

A számos ételkülönlegesség közül a zsűri döntése alapján a 2010. év Dabas Étele, sőt inkább menüje a „brezáni tárkonyos leves, Rákóczi módra”, másodiknak „felvidéki kakasperkelt tót galuskával”, valamint desszertnek a „sári gerheny fokhagymás tejföllel vadítva”.

Bővebben...
 
Gyóni Napok képei PDF Nyomtat Email
2010. október 19., kedd 23:00

KépgalériaA Gyóni Napok rendezvénysorozat képei a képgalériában:

1. IV. Városi kerékpártúra
2. Szüreti felvonulás
3. Miloszerni-vendégház megnyitója
4. Kórustalálkozó
5. Templomok Éjszakája
6. BMX-bemutató a játszóparkban

 
A városközpont megújításáról PDF Nyomtat Email
2010. október 14., csütörtök 18:00

A városközpont megújításárólA városközpont megújításáról és az ott folyó munkákról az érdeklődők a Városfejlesztő Társaság honlapjáról www.dabaskozpont.eu kaphatnak naprakész információkat, illetve írhatnak hozzászólásokat az oldalra látogatók.

Bővebben...
 
Dabas Város Helyi Választási Bizottságának határozatai PDF Nyomtat Email
2010. október 06., szerda 11:00

Dabas Város Helyi Választási Bizottságának határozataiDabas Város Helyi Választási Bizottságának határozatai a 2010. október 3. napján megtartott önkormányzati választások helyi eredményeiről.

1. Képviselő-választás eredményéről
2. Kompenzációs listák eredményéről
3.
polgármester választás eredményéről
4. SZLOVÁK KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK választásának eredményéről
5. CIGÁNY KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK  választásának eredményéről
6. RUSZIN KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK   választásának eredményéről

 
APEH sajtóközlemények, tájékoztatók PDF Nyomtat Email
2010. október 06., szerda 10:50

APEH sajtóközlemények, tájékoztatókAz alábbiakban az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal sajtóközleményét, tájékoztatóit olvashatják a következő témákban: Háromszintű adóhatóság október 1-jétől, Közép-magyarországi Regionális Főigazgatóságának megváltozott szervezeti kereteiről, Novemberi adózási határidőkről.

Bővebben...
 
A Trafik és a Média Építészeti Díja 2010 PDF Nyomtat Email
2010. október 05., kedd 21:40

A Trafik és a Média Építészeti Díja 2010A TRAFIK-KÖR SZAVAZZON ÖN IS A TRAFIKRA! felhívása a Média Építészeti Díjára történő szavazásra ösztönöz. A Trafik most 2. helyen áll a versenyben. A TRAFIK-KÖR  tagjainak célja, hogy minél többen tudjanak a szavazásról, ill. hogy a Trafik bejusson első helyezettként a legjobb 7 épület közé.

Szavazni regisztráció után ide kattintva lehet közvetlenül vagy a TRAFIK-KÖR weboldalán keresztül: www.trafikkor.com

Bővebben...
 
F E L H Í V Á S ! PDF Nyomtat Email
2010. szeptember 29., szerda 20:50

Felhívás!Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét, hogy a hideg idő beálltával a házi vízvezetékek, vízmérőhelyek fagy elleni védelméről takarással, illetve a víztelenítő főcsapok elzárásával szíveskedjenek gondoskodni.

A fogyasztó hibájából bekövetkezett kár, illetve a vízmérő elfagyása miatt elfolyt vízmennyiség díjának megfizetésétől, illetve a vízmérőpótlás költségétől nem tudunk eltekinteni.

Bővebben...
 
Állat- és Kirakodóvásárok időpontjai 2011-ben PDF Nyomtat Email
2010. szeptember 28., kedd 21:10

Állat- és Kirakodóvásárok időpontjai 2011-benDabason az Országos Állat- és Kirakodóvásárokat 2011-ben is hagyományosan minden hónap második vasárnapján tartják meg. Az állatvásárra vészmentes helyről érvényes állatorvosi igazolással mindennemű állat felhajtható.

A vásárral kapcsolatban minden kedden 08.00-12.00 óráig lehet Dabas Város Polgármesteri Hivatalában érdeklődni. A vásárok időpontjai a következők:

Bővebben...
 
Változás a dabasi posták nyitva tartásában PDF Nyomtat Email
2010. szeptember 28., kedd 20:30

Változás a dabasi posták nyitva tartásábanTájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Dabas 2. sz. posta átalakítás miatt 2010. szeptember 27-től nem üzemel. A Dabas 2. sz. posta a munkálatok megkezdése miatt 2010. szeptember 24-én 12.00 óráig tart nyitva.
A postafiókra címzett és az értesített küldemények átvétele Dabas 4. sz. postán (Bartók Béla u. 54/a.) történik, melynek nyitvatartási rendje az átalakítás időtartamában a következők szerint változik:  Hétfő – Péntek: 08:00-18:00

Bővebben...
 
XII. DABASI NAPOK - rendezvénysorozat képei IV. PDF Nyomtat Email
2010. szeptember 28., kedd 20:10
XII. DABASI NAPOK - rendezvénysorozat képeiTovábbi képanyagok az  elmúlt napok rendezvényeiről.

I.  Jótékonysági kórushangverseny
II. János vitéz
III. Önkormányzat-pedagógusok kispályás ladbarúgó-mérkőzés
IV.REPUBLIC-koncert

A képek megtekinthetőek a rendezvény címeire kattintva.
 
XII. DABASI NAPOK - rendezvénysorozat képei III. PDF Nyomtat Email
2010. szeptember 26., vasárnap 10:50
XII. DABASI NAPOK - rendezvénysorozat képeiTovábbi képanyagok az  elmúlt napok rendezvényeiről.

I.  Magyaros ruhakollekció bemutató
II. EZER DABASI PILLANAT – könyvbemutató
III. Vállalkozók Napja
IV. Vállalkozók Napja 2 ( Karlik Dóra képei)

A képek megtekinthetőek a rendezvény címeire kattintva.
 
A Gyóni Lurkó Óvoda új tornaszobájának ünnepélyes átadása PDF Nyomtat Email
2010. szeptember 22., szerda 16:50

A Gyóni Lurkó Óvoda új tornaszobájának ünnepélyes átadása2010. szeptember 21-én kedden a XII. DABASI NAPOK rendezvénysorozat részeként a Gyóni Lurkó Óvoda új tornaszobájának ünnepélyes átadására került sor. Az új létesítmény „Dabas-Gyón Lurkó Óvoda infrastrukturális beruházása” project részeként valósult meg városunkban. A pályázaton elnyert támogatás összege 19 000 000 Ft, az Önkormányzat által saját forrásból biztosított összeg 6 538 676 Ft volt.

Az ünnepélyes átadásról készült képek megtekinthetőek ide kattintva.
 
Facebook rajongóknak PDF Nyomtat Email
2010. szeptember 22., szerda 16:50

facebook rajongóknakA Facebook közösségi oldal Magyarországon is egyre népszerűbb. Az oldalt használók most Dabas Város rajongói oldalát is gyarapíthatják ide kattintva.


 
XII. DABASI NAPOK - rendezvénysorozat képei II. PDF Nyomtat Email
2010. szeptember 21., kedd 20:30
XII. DABASI NAPOK - rendezvénysorozat képeiTovábbi képanyagok az  elmúlt napok rendezvényeiről.

I.  Én, Karády Katalin…
II. DABAS „LONDON KUPA”
III.Ecce oppidum vivum… Íme, az élő város…

A képek megtekinthetőek a rendezvény címeire kattintva.
 
Tájékoztató Dabas Város Önkormányzat vagyoni és pénzügyi helyzetéről PDF Nyomtat Email
2010. szeptember 20., hétfő 17:50

Tájékoztató Dabas Város Önkormányzat vagyoni és pénzügyi helyzetérőlAz Államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. tv. 50/A.§. (4) bekezdése szerint Dabas Város Önkormányzat vagyoni és pénzügyi helyzetéről, valamint a képviselő-testület megalakulását követően keletkezett, a későbbi éveket terhelő pénzügyi kötelezettségekről kiadott tájékoztató anyag tekinthető meg ide kattintva.

 
XII. DABASI NAPOK - rendezvénysorozat képei PDF Nyomtat Email
2010. szeptember 19., vasárnap 22:30
XII. DABASI NAPOK - rendezvénysorozat képeiKépgalériánkban megtekinthetőek az  elmúlt napok rendezvényeiről készült képanyagok.

I.  2. Házunk - Hazánk országos fotókiállítás megnyitója és a díjátadása
II. BMX-esek, gördeszkások pihenő- és játszóparkjának avatóünnepsége
III. Dabasi Talentumok 2010

A képek megtekinthetőek a rendezvény címeire kattintva.
 
BMX-esek, gördeszkások pihenő- és játszóparkja PDF Nyomtat Email
2010. szeptember 19., vasárnap 21:00

BMX-esek, gördeszkások pihenő- és játszóparkja2010. szeptember 18-án a XII. DABASI NAPOK rendezvénysorozat részeként átadásra került a BMX-esek, gördeszkások pihenő és játszóparkja  Dabas - Gyón városrészben, a Segítőszolgálat udvarán. A park része egy 2,70 méter magas, 3,75 méter széles, 10,55 méter hosszú félcső, egy 3 m magas mászópiramis, streetball pálya, kültéri pingpong, filagória és padok a pihenéshez.

Bővebben...
 
Dabasi Újság szeptember havi száma PDF Nyomtat Email
2010. szeptember 07., kedd 22:00

Dabasi Újság szeptember havi számaElkészült a  Polgármesteri Kabinetiroda munkatársai által szerkesztett Dabasi Újság szeptember havi száma. Dabas Város Önkormányzata ingyenes lapjának  digitális változata elérhető IDE KATTINTVA.

 
Ingyenes képzés! PDF Nyomtat Email
2010. augusztus 30., hétfő 21:40

Ingyenes képzés!Számítógépes tanfolyam indul 2010 októberétől a Kossuth Művelődési Központban.

A képzés jellege: alapképzés (15 óra alapvető informatikai ismeretek, 15.00 óra elektronikus levelezés, internet-használat, 15 óra bevezetés az e-ügyintézésbe)

Jelentkezhetnek: GYED-en, GYET-en, GYES-en lévők, vagy onnan a munka világába legfeljebb 6 hónapja visszatérők, megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élők, pályakezdő munkanélküliek, regisztrált álláskeresők, egyszülős családban élők, három- vagy többgyerekes családban élők, roma lakosság

Bővebben...
 
Közérdekű Közlemény PDF Nyomtat Email
2010. augusztus 30., hétfő 21:10

Közérdekű KözleményJelenleg a Kossuth Művelődési Ház épületén tetőfelújítási munkálatok  zajlanak. A felújítás ideje alatt a Művelődési Központ ZÁRVA TART. Az intézményben szeptember 1-jétől telefonos irodai ügyelet működik 8.00–18.00 óráig.

Tel./fax: 29/360-237

 
Volánbusz Zrt. tájékoztatója PDF Nyomtat Email
2010. augusztus 24., kedd 21:15
Volánbusz Zrt. tájékoztatója
Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Társaságunk 2010. szeptember 1-től a kedvezőbb eljutási lehetőségek biztosítása érdekében az alábbi módosításokat tervezi:  ( részletek a Bővebben... szövegre vagy a képre kattintva)
Bővebben...
 
Sári Napok 2010 rendezvénysorozat képei PDF Nyomtat Email
2010. augusztus 23., hétfő 12:30
Sári Napok 2010Képgalériánkban megtekinthetőek az  augusztus 15-22. között megrendezett Sári Napok rendezvénysorozat  rendezvényein készült képanyagok.

I. Sári Napok: Fotó- és Képzőművészati kiállítás
II. Sári Napok: III. városi kerékpártúra
III. Sári Napok: Augusztus 20-i ünnepség
IV. Sári Napok: Rétes-utca, Nemzetiségi Találkozó

A képek megtekinthetőek a rendezvény címeire kattintva.
 
<< Első < Előző 61 62 63 64 65 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL