koszonto

Keresés

Névnapok

Névnapok ma: Hortenzia, Gergő, Holnap: Jenő.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Dabasi Újság számaiFacebook Dabas VárosRádió Dabas weboldalaDabasi TelevízióMAG Televízió"új" közétkeztetésÚthibákkal és közterülettel kapcsolatos bejelentésekKözvilágítási hibabejelentőHulladéknaptár 2017Dabasi Ipari Park DERZS Panzió - Barót városbanDabasi StrandfürdőSzakorvosi RendelőintézetekVárostérképekGumikerekes városnéző kisvonat Facebook PiaccsarnokPest Megye Lapja"TE IS SZELEKTÍV VAGY?"  INTERNETES JÁTÉK ISKOLAI DIÁKOK SZÁMÁRAFogyasztóvédelmi panasziroda Pest Megyében

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK:

„TESTVÉR-TELEPÜLÉSI PROGRAMOK ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSEK” Európa a polgárokért programDabasi óvodák energetikai korszerűsítéseDabas Integrált Településfejlesztési StratégiájaAz OKÖT hulladékgazdálkodási  rendszerének fejlesztése eszközbeszerzésekkelTÁMASZTÉK TANODADABASI KISTÉRSÉG FOGLALKOZTATÁSI LEHETŐSÉGEI BŐVÜLÉSÉNEK ELŐSEGÍTÉSEA dabasi Dr. Halász Géza Szakorvosi Rendelőintézet struktúraváltáshoz kapcsolódó képzés és foglalkoztatást támogató fejlesztésGyóni Géza Általános Iskola épületenergetikai fejlesztése Dabas, Kossuth Lajos Általános Iskola komplex megújuló energia felhasználás, mintaprojekt létrehozásaKorszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Korszerű vízkezelés, egészséges ivóvíz szolgáltatás biztosítása Dabason Polgármesteri Hivatal akadálymentesítése Vízbázisvédelmi fejlesztés DabasonÉpítő közösségek – a dabasi Kossuth Művelődési Központ az egész életen át tartó tanulásért ProjektDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Vörösmarty utcai szakaszDabasi kerékpárhálózat fejlesztése, Tabáni úti szakaszBelterületi utak fejlesztése (Ond, Tas, Huba utcák szilárd burkolattal való ellátása)Kompetencia alapú oktatás bevezetése a Kossuth Lajos Általános IskolábanDabasi Roma Tanoda

Ország Közepe Önkormányzati Társulás

 

 

 

 

S. Ferenczi Zsuzsanna és Viola Éva kiállítása PDF Nyomtat Email
2016. december 23., péntek 17:40

S. Ferenczi Zsuzsanna és Viola Éva kiállítása 2017. január 13-ig még megtekinthető S. Ferenczi Zsuzsanna és Viola Éva műkedvelő alkotók kiállítása a Kossuth Ház Galéria és Kerekes László Alkotóházban.

A kiállítás megnyitójáról készült összefoglaló anyagot és riportokat tekinthetik meg olvasóink az alábbiakban.

Bővebben...
 
Ziegler Németh Ferenc festőművész kiállítása PDF Nyomtat Email
2016. december 23., péntek 17:00

Ziegler Németh Ferenc festőművész kiállítása December 22-éig volt látogatható Ziegler Németh Ferenc festőművész olaj és pasztellképeiből rendezett kiállítása a „Dr. Halász Géza” Szakorvosi Rendelőintézetben.

A kiállítás megnyitójáról és az alkotóval készült rövid riportanyagot tekinthetik meg az érdeklődők az alábbiakban.

Bővebben...
 
Karácsonyi készülődés PDF Nyomtat Email
2016. december 21., szerda 19:00

Karácsonyi készülődésKézműves foglalkozással és mézeskalács készítéssel készültek fel a karácsonyi ünnepekre a Sári Szlovák Udvarházban az óvodások.

A foglalkozásokról készült rövid összefoglaló anyagot tekinthetik meg olvasóink az alábbiakban.

Bővebben...
 
Videogaléria: Jubiláló házaspárok köszöntése PDF Nyomtat Email
2016. december 19., hétfő 20:30

Videogaléria: Jubiláló házaspárok köszöntéseDabas Város Önkormányzata november 19-én a Sári Zarándok- és Kulturális Központban köszöntötte az 50-55-60-65 éves házassági évfordulósokat és családjaikat.

Az eseményről készült felvételek megtekinthetőek videogalériánkban ide kattintva.

 
Dabasi Újság Plusz - December PDF Nyomtat Email
2016. december 14., szerda 22:40

Dabasi Újság Plusz - November A Dabasi Újság Plusz rovatunkban a következő aktuális és fontos írásokat olvashatják el olvasóink, melyek a nyomtatott verzióban terjedelmi vagy időkorlátok miatt nem jelenhettek meg.

1. „Szelektív szöszölő” a Dabasi Bóbita Óvodában

 
Dabas DIEGO KC - Csurgói KK U23 PDF Nyomtat Email
2016. december 13., kedd 21:50

Dabas DIEGO KC - Csurgói KK U23 Az NBI/B nyugati csoport felnőtt férfi kézilabda bajnokságban szereplő csapatunk a Csurgó csapatát fogadta az OBO Arénában.

A mérkőzés összefoglalóját Tomori Győző vezetőedző nyilatkozatával tekinthetik meg az alábbiakban.

Bővebben...
 
Az EMBER FIA című kisregény könyvbemutatója PDF Nyomtat Email
2016. december 12., hétfő 21:10

Az EMBER FIA című kisregény könyvbemutatójaDecember 1-jén került sor Hegedűs Rita Az EMBER FIA című kisregényének könyvbemutatójára a Táncsics Mihály Gimnázium Metelka-termében.

Az eseményeiről készült rövid összefoglaló anyagot tekinthetik meg az érdeklődők az alábbiakban.

Bővebben...
 
Tájékoztató az iparűzési adóelőleg-kiegészítésről PDF Nyomtat Email
2016. december 09., péntek 21:20

Tájékoztató az iparűzési adóelőleg-kiegészítésrőlFelhívjuk figyelmüket, hogy az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényben foglaltak szerint a társasági adóelőlegnek az adóévi várható fizetendő adó összegére történő kiegészítésére kötelezett vállalkozónak a helyi iparűzési adóelőlegét az adóév december 21. napjáig kell kiegészítenie, és az adózónak a helyi iparűzési adóelőleg kiegészítés összegéről az önkormányzati adóhatóság által rendszeresített nyomtatványon, ugyanezen napig kell bevallást tennie.

Bővebben...
 
Stúdióbeszélgetés Pánczél Károly országgyűlési képviselővel PDF Nyomtat Email
2016. december 08., csütörtök 21:30

Stúdióbeszélgetés Pánczél Károly országgyűlési képviselővel Pánczél Károly választókerületünk országgyűlési képviselője egy beszélgetésen vett részt a Dabas Televízió stúdiójában, ahol részletesen beszélt az őszi választások eredményeiről, a kormány bevándorlással kapcsolatos jelenlegi intézkedéseiről, valamint a jövő évi béremelésekről és járulékokról is.

A stúdióban készült felvételeket tekinthetik meg az alábbiakban olvasóink.

Bővebben...
 
Videogaléria: Adventi Városházi Este PDF Nyomtat Email
2016. december 06., kedd 21:14

Videogaléria: Adventi Városházi EsteNovember 27-én, advent első vasárnapján a Szent István tér benépesült családokkal, gyerekekkel és kigyúltak az ünnep fényei.

Az eseményről készült felvételek megtekinthetőek videogalériánkban ide kattintva.

 
Lovasok, motorosok figyelem! PDF Nyomtat Email
2016. december 05., hétfő 21:30

Lovasok, motorosok figyelem!Az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló 2009. évi XXXVII. tv. értelmében az alábbi feltételekkel lehet az erdei utakat lóval, kerékpárral és egyéb járművel igénybe venni.

Az erdőben abban az esetben lehet a megjelölt turistaúton kerékpározni és lovagolni, a megjelölt kerékpáros úton lovagolni, ha az együttes használat lehetősége jelzéssel az adott turistaúton vagy kerékpáros úton megjelölésre került.

Bővebben...
 
Dabasi Újság december havi száma PDF Nyomtat Email
2016. december 03., szombat 21:00

Dabasi Újság december havi számaElkészült a  Polgármesteri Kabinetiroda munkatársai által szerkesztett Dabasi Újság december havi száma.

Dabas Város Önkormányzata ingyenes lapjának  digitális változata elérhető IDE KATTINTVA.

 
S. Ferenczi Zsuzsanna és Viola Éva kiállítása PDF Nyomtat Email
2016. december 01., csütörtök 22:30

S. Ferenczi Zsuzsanna és Viola Éva kiállításaA dabasi Kossuth Művelődési Központ és a Galéria Alapítvány tisztelettel meghívja Önt, családját, barátait S. Ferenczi Zsuzsa és Viola Éva kiállítására.

A kiállítás megtekinthető: 2017. január 13- ig.
Helyszín: Kossuth Ház Galéria és Kerekes László Alkotóház (Dabas, Kossuth László u. 19.)

Bővebben...
 
Videogaléria: A Szociális Munka Napja PDF Nyomtat Email
2016. december 01., csütörtök 22:20

Videogaléria: A Szociális Munka NapjaDabas Város Önkormányzata november 10-én, csütörtökön tartotta a szociális szférában dolgozókat köszöntő ünnepségét a Zárdakert Idősek Otthona télikertjében.

A rendezvényről készült felvételek megtekinthetőek videogalériánkban ide kattintva.

 
Márton napi ünnepség PDF Nyomtat Email
2016. november 29., kedd 20:40

Márton napi ünnepségMárton napi ünnepséget rendeztek a sári hagyományőrző csoportok a Sári Zarándok és Kulturális Központban.

Az eseményeiről készült rövid összefoglaló anyagot tekinthetik meg az érdeklődők az alábbiakban.

Bővebben...
 
Közmeghallgatás 2016.11.10 PDF Nyomtat Email
2016. november 24., csütörtök 17:00

Közmeghallgatás 2016.11.10Dabas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. november 10-én (csütörtök) 17.00 órai kezdettel közmeghallgatást tartott a Polgármesteri Hivatal Nagytermében, melynek rövid összefoglalóját tekinthetik meg olvasóink.

Az ülés napirendi pontjait ide kattintva nézhetik meg.

Bővebben...
 
MEGHÍVÓ PDF Nyomtat Email
2016. november 24., csütörtök 16:30

MEGHÍVÓ A „Dr. Halász Géza” Szakorvosi Rendelőintézet tisztelettel meghívja Önt, családját, barátait Ziegler Németh Ferenc festőművész olaj és pasztellképeiből rendezett kiállítására.

A kiállítás helye: „Dr. Halász Géza” Szakorvosi Rendelőintézet Konferenciaterme (2370 Dabas, Bartók Béla u. 61. II. emelet)
A kiállítás 2016. december 22-ig látogatható hétköznap 8.00-16.00-ig.

Bővebben...
 
Évzáró Konferencia PDF Nyomtat Email
2016. november 23., szerda 20:30

Évzáró KonferenciaNovember 18-án tartotta meg a Magyar Zarándokút Önkormányzati Társulás és a Magyar Zarándokút Egyesület évzáró konferenciáját a Sári Zarándok és Kulturális Központban.

Az eseményről készült összefoglaló anyagot tekinthetik meg az alábbiakban olvasóink.

Bővebben...
 
A Szociális Munka Napja PDF Nyomtat Email
2016. november 20., vasárnap 16:10

A Szociális Munka NapjaDabas Város Önkormányzata november 10-én, csütörtökön tartotta a szociális szférában dolgozókat köszöntő ünnepségét a Zárdakert Idősek Otthona télikertjében.

A rendezvényen közel száz meghívott vett részt a város szociális intézményeiből. Az ünnepséget Pokornyik Lilla ifjúsági polgármester nyitotta meg Reményik Sándor Akarom című versével, majd a Pilinke Énekegyüttes dalcsokra következett. A jelenlévőket Kőszegi Zoltán polgármester köszöntötte, majd átadásra került az idei Rászorultakért és Elesettekért díj. Az elismerést a 2016-os esztendőben a rendezvénynek otthont adó házigazda intézmény, a Zárdakert Idősek Otthona kollektívája vehette át.

Bővebben...
 
Tisztelt Ügyfelünk! PDF Nyomtat Email
2016. november 15., kedd 19:50

Tisztelt Ügyfelünk! A Pest Megyei Kormányhivatal illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya ezúton szeretné felhívni a figyelmét a VEKOP-8.1.1. Út a munkaerőpiacra elnevezésű, foglalkoztatást elősegítő programjára, amely megkönnyítheti az álláskeresők elhelyezkedését!

Abban az estben, ha Ön 25 - 64 év közötti álláskereső, kérjük, tekintse át foglalkoztatási és képzési támogatási lehetőségeinket!

Bővebben...
 
Cipősdoboz akció PDF Nyomtat Email
2016. november 11., péntek 18:10

Cipősdoboz akció Kedves Dabasi Lakosok!

A Dabasi Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ a 2016-os évben is karácsonyi „cipősdoboz” akciót szervez. Advent közeledtével sokan gondolkodunk azon, milyen jó érzés,
ha szeretteinket meglephetjük valamivel. Szívmelengető látni a karácsonyfa fényében csillogó gyermekszemeket, amikor az ajándékokat bontják ki.

Bővebben...
 
1956-os ünnepi megemlékezés PDF Nyomtat Email
2016. november 11., péntek 17:50

1956-os ünnepi megemlékezésDabas Város Önkormányzata október 22-e szép napsütéses délutánján tartotta ünnepi megemlékezését a gyóni városrész központjában, az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulóján.

A Táncsics Mihály Gimnázium diákjainak ünnepi műsorát követően Kőszegi Zoltán polgármester köszöntötte a meg jelenteket. Beszédében kiemelte, hogy a nyugdíjasház környezetének megújításával,
az új térségi 56-os emlékmű felavatásával elkezdődik a gyóni városrész központjának megújítása.

Bővebben...
 
GYÓNI NAPOK 2016 - Képgaléria II. PDF Nyomtat Email
2016. november 11., péntek 17:00

Új képek a képgalériánkban 2015A következő képanyagokkal bővült képgalériánk tartalma:

1. 1956-os ünnepi megemlékezés

2. Indul a bakterház

3. Emlékest Gyóni Géza rózsái címmel

 
Dabasi Újság november havi száma PDF Nyomtat Email
2016. november 08., kedd 23:30

Dabasi Újság november havi számaElkészült a  Polgármesteri Kabinetiroda munkatársai által szerkesztett Dabasi Újság november havi száma.

Dabas Város Önkormányzata ingyenes lapjának  digitális változata elérhető IDE KATTINTVA.

 
Pályázati idő hosszabbítás PDF Nyomtat Email
2016. november 08., kedd 20:30

Pályázati idő hosszabbításFELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT BEADÁSI HATÁRIDEJE:

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. évi fordulójában a pályázat beadási határidő meghosszabbításra került. A pályázatok benyújtásának módosított határideje: 2016. november 15.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL